2777
2789
عنوان

بچه های شما هم قبل خواب گریه میکنن؟

294 بازدید | 37 پست

پسر من یه ساعت قبل خواب اینقدر گریه میکنه ک ب حالت ضعف میرسه، کلن خیلی غرغرو و گریه کنه در حدی ک همسایه هام خونشون ب جوش اومده

مامانمم میگه چنین بچه ای ندیدم😂😂دکترم بردم گف چیزیش نیس اخلاقش همینجوریه😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همسرمو خز کار اخراج کردن بعد خیلی دپرس شده بود و اینا منم همش میدیدمش غصه میخوردم و گریه میکردم

منم تو بارداری بدترین ناراحتی هارو کشیدم از خدا میخوام این ۳ماه رو آرامش داشته باشم

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
اره دختر من 8ماهشه قبل خواب با اینکه سیره و هیچ مشکلی نداره اینقدر گریه میکنه و بهونه میگیره تا خسته ...

شما هم تو بارداری ناراحتی زیاد کشیدی؟

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
اره دختر من 8ماهشه قبل خواب با اینکه سیره و هیچ مشکلی نداره اینقدر گریه میکنه و بهونه میگیره تا خسته ...

همیشه همینجوریه؟ عصبی نمیشی؟ من واقعن گاهی اوقات ب مرز جنون میرسم بهد با حالت عصبانی میگم جاااااااااااااان مامان دندونامم ب هم میزنم😂

منم تو بارداری بدترین ناراحتی هارو کشیدم از خدا میخوام این ۳ماه رو آرامش داشته باشم

ان شاالله عزیزم پسر من ک نق نقو شده، هرچی جلوش بذاری بازم نق میزنه