2777
2789

خانما من یه مقدار خودم پس انداز کردم حالا میخوام تو بورس بزنم ولی اصلا هیچی نمیدونم در موردش صفر صفرم خخخ  میشه بگید از چقدر میشه سرمایه گذاری کرد و چجوری و چی و کجا لطفا ☹

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

نیا گل

اوضاع بدطور خرابه

تو ۶۴ درصد ضررم

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

فعلا نیا،،،اوضاع قاراشمیشه،،،

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا صبر کن تا شرایط بازار نرمال شه الان میتونی با عرضه اولیه ها شروع کنی که زیاد هم پول نمیخوان

یعنی چی . پیام اومده بانک ملی با صد هزار تومان شروع میشه.  منظورت ایناس

یعنی چی . پیام اومده بانک ملی با صد هزار تومان شروع میشه.  منظورت ایناس

بانک ملی نمی‌دونم چیه ولی یه سری شرکت هستند که سهامشون رو تازه وارد بورس میکنن و افرادی مثل من و شما میتونیم بخریم بهشون میگن عرضه اولیه یکم سرچ کنی در موردشون متوجه میشی چی هستن

بانک ملی نمی‌دونم چیه ولی یه سری شرکت هستند که سهامشون رو تازه وارد بورس میکنن و افرادی مثل من و شما ...

اهان مرسی عزیزم 

خب چیه این ؟ میشه توضیح بدید کامل 

عرضه اول سهمام بعضی شرکت هاست که معمولا پایین تر از قیمت بازار عرضه میشه و هفته یکی یادوتا هست معمولا3شنبه و چهارشنبه عرضه میشه، مبلغشکمتر هست ولی ضرر و ریسکش خیلی کمه

عرضه اول سهمام بعضی شرکت هاست که معمولا پایین تر از قیمت بازار عرضه میشه و هفته یکی یادوتا هست معمول ...

الان من میخوام سلام عرضه اولیه بگیرم عزیزم . کی اقدام کنم و کدوم سایت برم و چیا لازم دارم میشه راهنمایی ام کنی لطفا