2777
2789
عنوان

خیانت های همسرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 51 پست
متاسفانه دنیا دیگه به اخراش رسیده رنها دنبال پولن و مردا دنبال لذتخدا هممون رو به راه راست هدایت کنه

اره لجن گرفته دنیارو. یک تاپیک درمیان صحبت ازخیانت وطلاقهههههه. اما چه حیف قرار نیست تموم شه به این تازگیا این دنیای پرازدرد

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره لجن گرفته دنیارو. یک تاپیک درمیان صحبت ازخیانت وطلاقهههههه. اما چه حیف قرار نیست تموم شه به ...

خدا خودش بحق بزرگیش هممون رو نجات بده با این اوضاع

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

دلم میسوزه که چطور حیف شدم بخدا این بیمار جنسیه قبل ازدواج هم ی مدت باهاش دوست بودم میدیدم به دخترهای زیادی پیام داده پیام های مشابه اما فکر میکردم درست میشه بعد ازدواج اما از من به شما نصیحت مرد لجن زن باز تا بمیره زن بازه کسی هم که خیانت کرد تا ابد خیانت میکنه اصلا نباید بخشید منم جدا میشم ازش فقط موندم چجوری بهش حالی کنم که خر خودتی و مشتری نیست و دوست دخترته و باهاش خوابیدی که مو کوتاهش داخل همون شلوارکی بود که کاندوم ها داخل جیبش بود وقتی شماره دختره رو زدم تو واتساپم دیدم همینه موهاشم دقیقا مشکی و کوتاهه

میدونم که تا اخر تو این زندگی لجن میمونیچونکه چندین بار بهت ثابت شده خیانت کرده و موندی و بازهم میمو ...

نه من فکر نمیکردم واقعا اینقدر لجن باشه و بره رابطه جنسی داشته باشه فکر کردم به دختره قبلا مست بوده پیامی داده نمیدونستم در این حد حرومه

دلم میسوزه که چطور حیف شدم بخدا این بیمار جنسیه قبل ازدواج هم ی مدت باهاش دوست بودم میدیدم به دخترها ...

خب بخاطر. ک ا ن دوم ها دیگه چیزی رونمیتونه پنهون کنه که ؟؟

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

دیگه حناش برای من رنگی نداره و من کاملا شناختمش که چه موجود کثیفیه، فقط موندم وقتی حاشا میکنه و میگه مشتریه برو بابا تو مشکل داری و.... چجور بفهمونم بهش که خر خودشه میخواستم به دختره و اون یکی دختر نجس دیگه که چند بار باهاش حرف زده بود هم زنگ بزنم باز دیدم بی ارزش تر از این حرفهان که بخوام زنگی بزنم

خب بخاطر. ک ا ن دوم ها دیگه چیزی رونمیتونه پنهون کنه که ؟؟

میدونی کاندوم ها رو چی جواب داد؟ 😂😂😂میگفت شلوارشم جا موند پیش دوستم اون گذاشته داخلش یادش رفته برداره فکر کرده همه مثل خودش خر و حمالن

میدونی کاندوم ها رو چی جواب داد؟ 😂😂😂میگفت شلوارشم جا موند پیش دوستم اون گذاشته داخلش یادش رفته بر ...

وااااای چه دروغایی😐

دیگه حناش برای من رنگی نداره و من کاملا شناختمش که چه موجود کثیفیه، فقط موندم وقتی حاشا میکنه و میگه ...

نمونی ها باهاش پسفردا یا یه بچه برمیگردی

ارزش خودتو بدون لیاقتشو داری زندگی خوبی بسازی

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست