2777
2789
عنوان

خیانت های همسرم😢

800 بازدید | 51 پست

چند وقتیه شوهرم برای کار ارث و میراث رفته شهرشون و من موندم شهر محل زندگی مون قبلش هم ۲۰ روزی مسافرت کاری بود وقتی برگشت رفتم چند روزی پیشش دیدم وقتی مسافرت کاری بوده به ی دختره که میدونست این زن داره چند باری زنگ زده بود و دیگه چیزی از اون دختره نبود تماسی اما پرینتش رو با ایرانسل من گرفتم دیدم ی دختره دیگه هم هست که چند شب نصف شب و نزدیک صبح بهش زنگ زده کوتاه وقتی پیشش بودم تو جیبش چندتا کاندوم و ی موی مشکی زنونه کوتاه داخل شلوارکش دیدم هرچی گفتم زد به حاشا و دختره رو هم مشتری معرفی کرد دوباره دیدم دیروز ساعت ۵ صبح به دختره ۱ پیام معمولی فرستاده ظاهرا میخواسته بره پیشش همچنان شهر خودشونه و من هم خونه مون به روش آوردم با دختره صحنه سازی کرده بودن دختره چندتا پیام به عنوان مشتری فرستاده بود و اینم عکس محصول و... فرستاده بود اما من میدونم با این ارتباط داشته و رفته پیشش خصوصا که یبار گوشیش دستم بود وقتی رفته بودم پیشش دیدم دختره نوشته سلام عزیزم خوبی تو ،اینقدر این شوهر من بی ذات و نامرده تروخدا بیاینمم بگین چیکار کنم؟؟؟ وقتی دو روز از من دور میشه شروع میکنه به هر خری میرسه پیام بده و دنبال رابطه جنسی با هر بی ارزشیه دستام یخ زده انگار وسط برزخم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خواستی جدا بشی و چه نشدی،خواهش میکنم بچه نیار فقط

یه بگه رو وارد این زندگی نکن،هم اون بچه اذیت میشه و گناه داره و هم اگه خدایی نکرده ذاتش به پدر کثیفش بره،خیلی بد میشه واسش

مشکل اینه هرچی دختر خوبیه تو ازدواج دقیقا قسمت همینا میشه

بیخود نیست از قدیم میگن تیکه خوب گیر شغال میوفته دیگه

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

نه تقریبا دوسال و نیم ازدواج کردم بچه ندارم،شرایط هم تا حدودی دارم آنچنان نه اما خب در آینده شرایطم روبه راه میشه اما اگر جدا بشم هم تا حدودی شاید بتونم تا ی حدی هندل کنم شرایط رو تا رو به راه بشه اوضاعم

نه تقریبا دوسال و نیم ازدواج کردم بچه ندارم،شرایط هم تا حدودی دارم آنچنان نه اما خب در آینده شرایطم ...

چه قد خوشحال شدم برات که بچه نداری اخیش☺☺ باورت میشه من یه نفس راحت کشیدم پشت گوشی ؟چون اکثرا میسوزن به پای بچه

💔💔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔