چند وقتیه شوهرم برای کار ارث و میراث رفته شهرشون و من موندم شهر محل زندگی مون قبلش هم ۲۰ روزی مسافرت کاری بود وقتی برگشت رفتم چند روزی پیشش دیدم وقتی مسافرت کاری بوده به ی دختره که میدونست این زن داره چند باری زنگ زده بود و دیگه چیزی از اون دختره نبود تماسی اما پرینتش رو با ایرانسل من گرفتم دیدم ی دختره دیگه هم هست که چند شب نصف شب و نزدیک صبح بهش زنگ زده کوتاه وقتی پیشش بودم تو جیبش چندتا کاندوم و ی موی مشکی زنونه کوتاه داخل شلوارکش دیدم هرچی گفتم زد به حاشا و دختره رو هم مشتری معرفی کرد دوباره دیدم دیروز ساعت ۵ صبح به دختره ۱ پیام معمولی فرستاده ظاهرا میخواسته بره پیشش همچنان شهر خودشونه و من هم خونه مون به روش آوردم با دختره صحنه سازی کرده بودن دختره چندتا پیام به عنوان مشتری فرستاده بود و اینم عکس محصول و... فرستاده بود اما من میدونم با این ارتباط داشته و رفته پیشش خصوصا که یبار گوشیش دستم بود وقتی رفته بودم پیشش دیدم دختره نوشته سلام عزیزم خوبی تو ،اینقدر این شوهر من بی ذات و نامرده تروخدا بیاینمم بگین چیکار کنم؟؟؟ وقتی دو روز از من دور میشه شروع میکنه به هر خری میرسه پیام بده و دنبال رابطه جنسی با هر بی ارزشیه دستام یخ زده انگار وسط برزخم
نه تقریبا دوسال و نیم ازدواج کردم بچه ندارم،شرایط هم تا حدودی دارم آنچنان نه اما خب در آینده شرایطم روبه راه میشه اما اگر جدا بشم هم تا حدودی شاید بتونم تا ی حدی هندل کنم شرایط رو تا رو به راه بشه اوضاعم