2777
2789
عنوان

بچه ها چه مشکلاتی دارین که فک میکنین حل نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 147 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دیگه مشکل حل نشدنی که میگم اینه تازه برا بعد برا عذاب دادن من برنامه ریخته 😭

آخی عزیزم😔

خدا کمکت کنه.سعی کن همیشه خوب فکر کنی و بهترین تصمیم رو بگیری

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

آره اشتباه از من بود ولی بخدا من نمیدونستم مادرشوهرم اینقد بده بعدشم نمیدونستم اینقد وضعشون خرابه بر ...

خب اشتبااا از تو بدوهه . بعد چجور نامزدی بودی ک از جیبش خبر نداشتی پول دار یا ن 

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤
هیچوقت نگو اینو من بعد دوس پسر ۶سالم پسرعمم اومد خاستگاریم با اینکه تو دوره اشنایی پسره ب پسر عمم زن ...

کی تونستی فراموشش کنی؟من چندروزه تموم کردم دارم دق میکنم اصلا ن میتونم بخوابم ن چیزی بخورم فقط کارم شده گریه از ی طرفم از ایندم میترسم ک تنها بمونم وای بخدا خیلی سخته ی جورایی مرگ تدریجیه

باهاش حرف زدم.بهونه اورده.میگه دوست دارم باهم ازدواج کنیم اما کارم ثابت نیست و درامدم کمه.یکم صبر کن ...

یه زمانی منم با یکی‌دوس بودم قرار ازدواج داشتیم رو حرفشم مونده بود بعدش دیدم بهونه آورد فهمیدم نمیخواد 

من راضی ام فقط پول نداریم تا لذت ببربم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
اخه بهم گفت ازدواجی نیستم قبول کردم بعد یسال و سه ماه که انقدر وابسته هم شدیم چی بگم؟بهم خیلی خوبی ک ...

اگه مطمعا نیستی بیخیالش بشو بخدا بعد یه ماه عذاب راحت میشی از یه عمر عذاب بهتره ها از من بشنو تجربه دارم که میگم