2777
2789

حالم خیلی بد بود گریه میکردم شدید بعد 😭😭مامانم نمی‌دونست چیکار کنه چجوری آرومم کنه آخه اگه تا صبح اینجوری میموندم سکته میکردم 

مامانم دنبال قرص خواب می‌گشت که بهم بده تا بخوابم ولی نداشتیم 😭😭من تا صلح تو بغلش زجه زدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدمیزاد چقدر جونش سخته

💔💔💔 کشیدم منم خیلی بد دردیه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عزیزم حالتو درک میکنم ولی سعی کن بپذیری حقیقتو.راحتم دیگه اعتماد نکن.بخدا هیچکس بالاتر از خودت نیست

آدم خوب پیدا میشه در آینده اگه ازدواج کنم؟ یا قراره دوباره بازی بخورم 😥😭

هیچوقت گول محبت دیگرانو نخور.محبتم دیدی فیلم بازی کن خودتو وقف طرف نکن

من خیلی ساده ام تمام احساسم رو خرجش کردم اونم جوری رفتار کرد که همه مطمعن بودیم عاشقم بعد آخرش گفت که بازیت دادم تمام این مدت 😭😭😭آخه گناهم چیه که بازیم داد

چ اتفاقی برات افتاده بود تعریف کن

قرار بود نامزد بشیم خانواده هامون می‌دونستن یهو زد زیر همه چی گفتم یعنی این همه مدت بازیم دادی گفت آره و احساسات من رو می‌خره کرد و بهم خندید و رفت با دختر داییش ازدواج کرد 😥

من موندم و دلی که شکسته و غروری که له شده 

خدا ازت نگذره 

متن تاپیک قبلمه