2777
2789

کی چه مشکلی داره که کل زندگیشو مختل کرده فکرش همش درگیرشه و فک میکنه هیچوقت حل نمیشه ‌غیر قابل حله؟

من یه مشکل دارم میخوام بدونم کسی مث من تا این حد دست مدت بستس مشکل بقیه چقد بزرگتر از مشکل منه! یکم درد و دل کنیم 😥

افسردگی دارم و اضطراب از بچگی

اخلاق شوهرم تنده که مجبورم تا اخر عمر تحمل کنم

بابا هم ندارم😢

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرید خونه ،اینقد بهش فکر کردم ک دارم دیونه میشم گاهی کلا ناامید میشم ،نمیدونم قراره چی بشه

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن

منم مشکلات خیلی بزرگی دارم . اینقدر بزرگ که فکر نمیکنم هیچکسی به اندازه من مشکلش بزرگ باشه. یکی دوتاهم نیستن. زمینه های متفاوت مشکلات متفاوت اما هرکدوم بزرگ و غیر قابل حل شدن . دوست ندارم راجبش حرف بزنم