2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ازفکراینکه شوهرم بایکی ازاقوامشون آیاقبلاریخته بودن روهم یانه یهوبیدارشدم،چندشبه هی توذهنم میاد، ...

بیشتر بی خوابی ها بخاطر فکر و درگیری های ذهنیه... هرچی که بوده گذشته و تموم شده و به نظرم در موردش کنجکاوی نکن. چون فقط  روح و روان خودتو به هم میریزی

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
بیشتر بی خوابی ها بخاطر فکر و درگیری های ذهنیه... هرچی که بوده گذشته و تموم شده و به نظرم در موردش ک ...

آره هی میگم استغفرالله بازمیادتوذهنم،اصلابرام مهم نبود،اماخواهرزاده بیشعورش انداخت توذهنم دوباره ک دایی روگفتم بیابراپول بافلانی صیغه کن،هرازگاهی میادتوذهنم،واینکه خانمه هم همچین بااخم بهم نگاه میکنه اه حالم بدمیشه

آره هی میگم استغفرالله بازمیادتوذهنم،اصلابرام مهم نبود،اماخواهرزاده بیشعورش انداخت توذهنم دوباره ک د ...

همیشه سعی کن  از افکار و آدمهای سمی فاصله بگیری... اونهایی که بهت حس خوبی نمیدن و میخوان زندگیتو خراب کنن را از زندگیت حذف کن که آرامش خاطر داشته باشی

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
همیشه سعی کن از افکار و آدمهای سمی فاصله بگیری... اونهایی که بهت حس خوبی نمیدن و میخوان زندگیتو خرا ...

بعداینکه گفت کم کم ب بهانه های مختلف قطع رابطه کردم وحتی همسرمم ترس داره ک باهاشون برم وبیام،این خیلی خوبه برام

ولی خوب حرفش مونده دیگه

به حرفش اهمیت نده..‌ تا اتفاقی نیفتاده بهش فکر نکن که برات خدایی نکرده پیش بیاد... همیشه مثبت فکر کن و مثبت زندگی کن... هیچ چیزی به جز خودت و آرامشت برات مهم نباشه،حتی اینکه شوهرت قبلا چیکار کرده یا میخواد بکنه..

ممنون گلم ازراهنماییت🙏انشالله خدابه دلت آرامش عمیق بده🌹

خواهش میکنم عزیزم.. انشاالله بهترینها هم نصیب قلب مهربون شما باشه  

واقعا تاثیر داره؟

در مورد همه تاثیر داره و افراد معتقد به آن عمل میکنند 

ضمن اینکه خواص سوره تحریم رو هم سرچ کنید یکی از خاصیتهای تلاوتش رفع بی خوابی هست 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود