2777
2789
طبیعی زایمان کردم عزيزم 

سلام حلقه خیلی خوبه ولی به شرطی که شما ناراحتی کمر نداشته باشین ازطرفی روزانه حداکثر تا ۲۰ دقیقه بیشترازاین تایم بمرور به مهرهای کمر اسیب میزنه 

حلقه خوب حلقه های ماساژور دارهستن خیلی خوبن البته اولش شدید درد وکبودی میده ولی عادیه بمرور که استفاده کنین عادی میشه فقط رژیم حین ورزش فراموشتون نشه به تنهایی بعداز یه مدتی دیگه جواب نمیده دوست عزیز موفق باشین 🙏🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
حلقه ات چجوریه چن خریدی الان ک محرمه نمیشه رقصید با پسرم چکا کنم برم پیاده روی 

توخونه پیاده رویی کن حلقم از این سنگیناس پارسال ۷۰ خریدم ولی ازالان نزن خیلی زوده چون حلقه ب کمرو پاها اسیب میزنه توام فعلا تا یسال بدنت باید تقویو بشه اگ ب بچت شیر نمیدی یااز دکترت بپرس اگ ضرر نداره برا بچت حتما زجبیل بخور قاتل چربیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام حلقه خیلی خوبه ولی به شرطی که شما ناراحتی کمر نداشته باشین ازطرفی روزانه حداکثر تا ۲۰ دقیقه بیش ...

ن ناراحتی های کمر ندارم 

قبلا حلقه میزدم فک کنم بتونم. 20 دیقه بزنم 

20 دقیقه مداوم یا تقسیم کنم

خوراکم انقد زیاد نیس خب

توخونه پیاده رویی کن حلقم از این سنگیناس پارسال ۷۰ خریدم ولی ازالان نزن خیلی زوده چون حلقه ب کمرو پا ...

پوستم حساسه جوش میزنه خب بعد زایمانم ریخته بهم 

زنجبیل بخورم ک دگ... 

ن ناراحتی های کمر ندارم  قبلا حلقه میزدم فک کنم بتونم. 20 دیقه بزنم  20 دقیقه مداوم یا ت ...

بیست دقیقه پشت هم فاصله نباشه اگر بتونی بعدش چون چربی سوزی تازه بعد بیست دقیقه شروع میشه یکمی حرکات شکم و پهلو بزنی چون گرم شدی عالیه خیلی خوب جواب میده نیم ساعت برا حرکات وقت بزار ببین چقدر خوب جواب میگیری 

پوستم حساسه جوش میزنه خب بعد زایمانم ریخته بهم  زنجبیل بخورم ک دگ...

من روزی شش لیوان میخوردم اندامم عالی شده الان حلقه هم گرفتی یبار صب نیم ساعت بزن یبار شب نیم ساعت بداینک لاغر شدی روزی نیم ساعت بزن چون اگ حلقه رو ترک کنی پهلو شکمت دوبرابر برمیگرده حداقل هفته ای دوبارو باید بزنی 

من روزی شش لیوان میخوردم اندامم عالی شده الان حلقه هم گرفتی یبار صب نیم ساعت بزن یبار شب نیم ساعت بد ...

پوستت هیچی نشد؟ 

من بچم پسرم هس طبعش گرمه آدم می‌ترسه 

واقعا چ بد پس

پوستم حساسه جوش میزنه خب بعد زایمانم ریخته بهم  زنجبیل بخورم ک دگ...

تایم ساعت ۵/۳۰تا ۶از شبکه جم فیت ورزشاش عالین نگاه بکن خیلی خوبن برا بینش رست هم داره برای شما که تازه زایمان کردی خیلی خوب هست

پوستت هیچی نشد؟  من بچم پسرم هس طبعش گرمه آدم می‌ترسه  واقعا چ بد پس

برای انرژی هم که کم نیاری محلول دتاکس درست کن درحین ورزش بخور عالیه مدلاش مختلفه تو نت سرچ کن هست جوری که چون بچه شیر میدی برای شیرتون بد نباشه موفق میشی مطمئن باش 🙏🌹

ماهواره نداریم☹️☹️☹️

تو همین نت بزن حرکات شکم وپهلو تو اپارت هست یا بزن  حرکات فیتنس میاره برات 

برای انرژی هم که کم نیاری محلول دتاکس درست کن درحین ورزش بخور عالیه مدلاش مختلفه تو نت سرچ کن هست جو ...

ممنون از اینکه روحیه میدی 

خیلی غصم گرفته بخاطر اندامم از شوهرم دارم دور میشم