2777
2789

ببخشید من الان می خوام ۴۰ تومن بذارم تو حساب بعد باید برم بانک کار خاصی انجام بدم 

یا همین طوری تو حساب باشه برام معدل حساب میشه ؟ 

بعد چه مدت بذارم ؟ چقدر وام میدن ؟ 

نه کارخاصی لازم نیست 

حداقل ۱ماه بایدبمونه تامعدل بیادبالا 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

اگه تازه حساب بازکردی حداقل ۴ماه باید بمونه

بعدش باهمراه بانکت میتونی معدل حساب بگیری

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه یه سال پیش حساب باز کردمالان چقدر بوده تا معادلش وام بدن ؟

۴ماه بمونه ۴۰تومن میدن

هرچی کمتر بمونه کمتر میدن

اگه با حسابت کار میکردی که احتمالا الانم یه مبلغی برای وام گرفتن داری

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
شما تجربه شو داشتید ؟ یک یا سه ماه ؟ چقدر بمونه تا معادلش وام بدن ؟

بله زیاد .دقیق نمیدونم .حداقلش ۱ماه هست .اگه معادلش میخوایدفکرکنم بایدبیشتربذارید

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چهار ماه خیلی زیاده اره الان ۵ تومن معدل دارم

خب هرماه معدل بگیر تا به مبلغ دلخواهت برسی

بعد ببخشید چندتا ضامن می خواد ؟ باز پرداخت چطوریع

ضامن نمیخوادفکرکنم 

بستگی داره .هرچی مدت زمان بیشترمقداروام هم کمتروباقسطای کمتر

نه ضامن می خواد

نه روی معدل حساب فکرنکنم 

ماجدیداگرفتیم 

اعتبازسنجی انجام دادیم ووام روفرداصبحش به حسابمون ریختن