2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درست بد یسال از زایمانم زدم بزار یمدت بگذره بد چون کمر درد میگیری عالی حلقه من بااین ک شکمو پهلوم ...

نمیتونم تحمل کنم از تیکه های بقیه خسته شدم میخام مثل قبل شم چن وقته جواب گرفتی 

من دیسک کمر دارم منم یعنی میتونم بزنم

اصلا نزن 

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖  خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی

من دیسک کمر دارم منم یعنی میتونم بزنم

سلام دوست عزیز کلا حرکتهایی که باکمر انجام میشه و حالت ستون فقراتو عوض میکنه برای شما خوب نیست مگر تحت نظر دکتر حلقه اصلا خوب نیست اسیب میزنه 🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
نمیتونم تحمل کنم از تیکه های بقیه خسته شدم میخام مثل قبل شم چن وقته جواب گرفتی 

من بد زایمان شدم ۸۰ کیلو درست ی ماه مونده ب عید بارقصو حلقه شدم ۶۵ بهتره غذاتوکم کنی روزی ی ساعتم برقصیو پیاده رویی کنی من تو خونه یساعت میرقصیدم نیم ساعت پیاده رویی میکردم بد دیدم لاغر میشم حلقه گرفتم تاالان ک چن ماهه میزنم 

من بد زایمان شدم ۸۰ کیلو درست ی ماه مونده ب عید بارقصو حلقه شدم ۶۵ بهتره غذاتوکم کنی روزی ی ساعتم بر ...

حلقه ات چجوریه چن خریدی الان ک محرمه نمیشه رقصید با پسرم چکا کنم برم پیاده روی