2777
2789
عنوان

شوهرم گف برو خونه مامانت دستمال کاغذی زیر کمد بود شک کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5460 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم ولی تو دلم همیشه یه شکی داشتم الان فهمیدم که حسه اشتباه نمی گفته

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

عزیزجان مطمئن باش تا وقتی ک ته دلت همیییییشه شک داری ک حتما بهت خیانت میکنه قطع به یقین زیر پاش لهت میکنه و میره سمت یکی دیگ.این شک لعنتی و بنداز ازسرت بیرون..مطمئن باش سرت میاد.

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
ببخشید اسی ک این سوال و میپرسم اهل خود ارضایی نیس همسرت

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..

از این به بعد حواسم بیشتر به دستمال کاغذیا باشه 🤔

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
شاید راست میگه شایدم شک شما درسته  اما حس های زنونه بیشتر درست تره  امیدوارم اونیکه فکر ...

اسی نمبخوام بدبینت کنم منم بی نهایت به شوهرم اعتماد داشتم ولی حسم بهش یه جورایی بد بود پارسال همین موقع ها یه احساس بدی داشتم تا اینکه دیدم با همکار خانومش چت کرده چیزه خلصی نبود ولی من اونم نمیتونستم باور کنم اونقدر بهش اعتماد داشتم یعنی

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

وقتی یه زن میگه یه جای کار میلنگه پس حتما میلنگه.زن ها هیچوقت اشتباه نمیکنن.اگرم بکنن یک بار دو بار نه همیشه حس کنن.حس خانوما درسته

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
من نفهمیدم دستمال کاغذی به چه دردی میخوره؟

واقعا نمیدونی 

یا خودتو به اون راه میزنی 

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
امتحانش کن

با همین پیشنهاداتون زندگی مردمو به هم میریزین 

این فکرا همش بخاطر تاپیکای خیانتیه که تو سایت میبینن 

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا خو شاید خودارضایی کرده چمیدونم مردا جدیدا خعلی جلب شدن 🤔🤔

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏