2777
2789

بچه ها کمک دیروز شوهرم گف میخام یرم سند ماشین بزنم سرکار نرفت گف کار دارم تو هم میخای برو خونه مامانت منم حاضر شدم گف میخای بری اونجا چکار مثل اینکه بخاد تابلو نکنه پیله من نشه اینطوری دبگه منو برد اونجا ظهر اومد اونجا دیدم همچین تیپ زده و سرحال و سرخوش بود گفتم مگه نرفتی گف نه نیومد طرف. منم شک کردم شب کع رفتم خونه دیدم دستمال کاغذی ها نیست خودم صبحش دیدم توی هال بودن رفتم تو اتاق دیدم توی اتاق زیر کمده خیلی شک کردم بهش گفتم گف اها رفته بودم حموم میخاستم گوشامو تمیز کنم منم گفتم مگه گوش پاک کن نبود دیگه پیله نکردم  اعصابم داغونه از دیشب ذهنم درگیره شوهرم اونجور ادمی نیس میدونم ولی شک کردم بهش همیشه یه شکی ته دلم نسبت بهش هس بهشم پیله کنم که چی بوده قضیش میگه تو دیوونه ای شکاکی بعدم سواستفاده میکنه بگید چیگار کنم داغونم بخدا 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه چیزی باشه بازم ب ی بهونه میفرستت خونه مادرت اگه گف برو نگو نمیرم برو ی جا قایم شو ببین چخبره .البته بد ب دلت راه نده انشاالله ک چیزی نیس 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

بی خیال بابا ...از بس تاپیکهای چرت و پرت تو سایت میخونید . من موضوع تاپیک اگه اذیتم کنه بازش نمیکنم

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
اینا همش تحت تاثیر تاپیکای خیانت نی نی سایته

دقیقااااااااا حس میکنم قبلا این شک ها کمتر بوده

اینقدر ک اینجا تاپیک خیانت زده میشه ب کوچیکترین حرف طرفمون شک میاریم

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍

ببخشید اسی ک این سوال و میپرسم اهل خود ارضایی نیس همسرت

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏