2777
2789
عنوان

چندساله رمان نخوندین ؟ بهترین رمانی که خوندین چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3109 بازدید | 57 پست
لیستت و که خوندم قشنگ متوجه شدم از چندسال پیش رمان مجازی میخوندی من از 88 شروع کردم ...شما چی؟

شما از طریغ چ برنامه هایی میخوندی؟

من از ۹۵ تقریبا شروع کردم ۹۷،۹۸ انقدر میخوندم ک شماره چشم رفت بالا😕😕😕

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
رمان های خانم هما پور اصفهانی عالیه همشون بخون

سیزده ساله که بودم میخوندم رماناشو.
دیگه طرفدار رمانای ایشون نیستم

وقتی زندگی انقدر پر پیچ و خم شده تنها راه حل خندیدن و آسون گرفتنه :))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ساله نخوندم معتادش بودم😐 تمنایی برای نفس کشیدن داستان یک اس ام اس افسونگر ناگفته ها قرارنبود ...

تمنا برای نفس کشیدن

جز اولین رمانهایی بود ک خوندمش

دوسش دارم

سر اون تا دوسال پیش مسمم بودم اسم پسرمو بزار هیراد 😅

ااان رمان مینویسم یکی از شخصیت های اولش اسمش هیراده 😅😅

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد  خلاصه و مفید خدمتتون بگم که ؛این سومین کاربریمه😅😁اصلا خودمم نگم از سه تا آندرلاینِ(_) موجود در اسم کاربریم مشخصه🤭😉اگه از تاپیکی که زدم یا پستی که گذاشتم خوشت اومد ⁦☝️⁩یدونه صلوات واسه حاجتم بفرست🥰
لیستت و که خوندم قشنگ متوجه شدم از چندسال پیش رمان مجازی میخوندی من از 88 شروع کردم ...شما چی؟

من از ۱۲ سالگی شروع کردم فکر کنم از سال ۹۳بود بیشترم از سایت ۹۸ تیا و باغ رمان خیلی میخوندم بیشتر از هزارتا رمان خوندم معتاد بودم 😅

۴ساله ترکم (وقتشو نمیکنم)

[ و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است…]♥️🌱
شما از طریغ چ برنامه هایی میخوندی؟ من از ۹۵ تقریبا شروع کردم ۹۷،۹۸ انقدر میخوندم ک شماره چشم رفت ...

من دوسال اول با گوشیم میخوندم
بعدش دیگه با لپتاپ خوندم . و چشمام شروع کرد به ضعیف شدن .حساب کن من 6سال رمان میخوندم حالا یا با گوشی یا لپتاپ .خیلی به چشمام اذیت شد

من از ۱۲ سالگی شروع کردم فکر کنم از سال ۹۳بود بیشترم از سایت ۹۸ تیا و باغ رمان خیلی میخوندم بیشتر از ...

منم از 13سالگی شروع کردم. خییلی رمان خوندم . بعضیاشو الان که فکر میکنم میبینم چقدر آبکی بودن

چن تاشو ک یادمه

سرآغاز یک احساس

آیدا و مرد مغرور

سرگرد راتین

فرار دردسر ساز

خانوم ریزه میزه 

دانشگاه دیوونه ها

کی گفته من شیطونم

درهمسایگی گودزیلا

دانشگاه دختران شیطون

آقا و خانم انتقام جو

مهندسین اخمو و شیطون

شب ابدی

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
تمنا برای نفس کشیدن جز اولین رمانهایی بود ک خوندمش دوسش دارم سر اون تا دوسال پیش مسمم بودم اسم پس ...

خیلی قشنگ بود خیلیییییییییی 😍😍😍

هنوزم دلم برای لحظه به لحظش تنگ میشه 

هیراد و تمنا😍 

من اولین رمانم داستان یک اس ام اس بود چقدر گریه کردم سر اون 

این دومیش بود که خوندم 

[ و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است…]♥️🌱

هووووم. خیلی وقته رمان خونم. از اوله ابتدایی 😂💔💔همیشه هم میخونم. رمان خوبم زیااد خوندم. 

عشق امازونی بود. خیلیییی باحاله. من از خندهه ویبره میرفتم 

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎
بامداد خمار قشنگ بود مرثیه عشق هم فقط همین جلد اول و خوندم .

جلد دومش ادامشه از یک قشنگ تره واقعا یه اتفاق عجیب میفته

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

جان و شوکران

حسی مثل دلتنگی

ما شیطون نیستیم

در پی تاریکی

عروس سرخ ۱۶ ساله 

لاک طلایی

از فرار تا عشق

مثلث زندگی من

در چشم من طلوع کن

نفوذ ناپذیر 

منم طهورا

قاتل سریالی

ناقوس مرگ

زیرک

اگه گفتی من کیم

جدال مجنون وار

خاطرات خوب دیروز

وااای نودوهشتیا ...یادش بخیر من با نودوهشتیا رمان خون شدم. اون اوایل رمان آبدوغ خیاری زیاد بود ولی ب ...

هما پور اصفهانی یادته؟؟

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
جان و شوکران حسی مثل دلتنگی ما شیطون نیستیم در پی تاریکی عروس سرخ ۱۶ ساله  لاک طلایی از ف ...

جان و شوکران و دوست داشتم..
اینایی ک من گفتم و هم اگه تونستی دانلود کنی حتما بخون .