2777
2789
عنوان

چندساله رمان نخوندین ؟ بهترین رمانی که خوندین چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3109 بازدید | 57 پست

۴ساله نخوندم معتادش بودم😐

تمنایی برای نفس کشیدن

داستان یک اس ام اس

افسونگر

ناگفته ها

قرارنبود

در همسایگی گودزیلا

پسران بد

ویلای وحشت

آدم و حوا

کلبه عشق

سفر به دیار عشق

دالان بهشت

باورم کن

قرعه به نام سه نفر

آقای مغرور خانم اجباز

هیچوقت اعتراف نکن

ازدواج اجباری

اگر چه اجبار بود

کمه یا بازم بگم😁

[ و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است…]♥️🌱

بامداد خمار از زبون هم محبوبه هم رحیم 

مرثیه عشق و جلد بعدش واهمه باتو نبودن 

همخونه 

پریا برای سادگی ات 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم تنگ شده واسه رمانای آب دوغ خیاری سایت ٩٨یا... سه چهارسالی میشه رمانای فانتزی نخوندم):

وااای نودوهشتیا ...یادش بخیر
من با نودوهشتیا رمان خون شدم. اون اوایل رمان آبدوغ خیاری زیاد بود ولی با همونا عشق میکردیم  

وقتی زندگی انقدر پر پیچ و خم شده تنها راه حل خندیدن و آسون گرفتنه :))
عشق و احساس من دو جلده بعضی جاها جلد دومش اسم آبی به رنگ احساس من من پیش از تو من پس از تو

آبی به رنگ احساس همونه ک پسره میخواد سه تازن بگیره؟

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
گریه میکنم برات اگه بدونی اخرین بوسه گناهکار امممم تنما تنمابرای نفس کشیدن هویت پنهان ماموری ...

من رمان خون قهاری بودمااا..ولی عجیبه از بین اینایی که گفتی فقط گناهکار و خوندم
زیاد از مدل رمانایی مثل گناهکار خوشم نمیومد

آبی به رنگ احساس همونه ک پسره میخواد سه تازن بگیره؟

نه

اسم دختره بهاره فک کنم

پسره ا پلیسه

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد  خلاصه و مفید خدمتتون بگم که ؛این سومین کاربریمه😅😁اصلا خودمم نگم از سه تا آندرلاینِ(_) موجود در اسم کاربریم مشخصه🤭😉اگه از تاپیکی که زدم یا پستی که گذاشتم خوشت اومد ⁦☝️⁩یدونه صلوات واسه حاجتم بفرست🥰

تقریبا یک سالی میشه ک عین قبل رمان نخوندم من کعتادش بودممم ۴ سال تمام هر روز رمان میخوندم مخصوصا اون ۲ سال آخری ک سیمکارتمو گرفته بودن سرگرمیم فقط رمان بود😕😕

انقدر زیادن اسماشون یادم نیس😣😣

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
عشق و احساس من دو جلده بعضی جاها جلد دومش اسم آبی به رنگ احساس من من پیش از تو من پس از تو

من پیش از تو رو خوندم .
من پس از تو هم حتما میخونم . از همین نویسنده رمان دختری که رهایش کردی و بخونید .قشنگه

۴ساله نخوندم معتادش بودم😐 تمنایی برای نفس کشیدن داستان یک اس ام اس افسونگر ناگفته ها قرارنبود ...

لیستت و که خوندم قشنگ متوجه شدم از چندسال پیش رمان مجازی میخوندی
من از 88 شروع کردم ...شما چی؟

من رمان خون قهاری بودمااا..ولی عجیبه از بین اینایی که گفتی فقط گناهکار و خوندم زیاد از مدل رمانایی ...

😅

نمیدونم والا

همه اشون ک گفتم قشنگن

حس معکوس و در امتداد اجبار نوشته بود که بر اساس واقعیت هستن

آخرین بوسه یه رمان به تمامعنای پایان غم انگیزه

بی برگشت هم پایان غم انگیز داره

چه خوبه عاشقی ام یه نکته متفاوت داره

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد  خلاصه و مفید خدمتتون بگم که ؛این سومین کاربریمه😅😁اصلا خودمم نگم از سه تا آندرلاینِ(_) موجود در اسم کاربریم مشخصه🤭😉اگه از تاپیکی که زدم یا پستی که گذاشتم خوشت اومد ⁦☝️⁩یدونه صلوات واسه حاجتم بفرست🥰
بامداد خمار از زبون هم محبوبه هم رحیم  مرثیه عشق و جلد بعدش واهمه باتو نبودن  همخونه&nbs ...

بامداد خمار قشنگ بود
مرثیه عشق هم فقط همین جلد اول و خوندم .