2777
2789
عنوان

چندساله رمان نخوندین ؟ بهترین رمانی که خوندین چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3109 بازدید | 57 پست
هما پور اصفهانی یادته؟؟

اره یادمه .اون موقع ها که 13 / 14 ساله بودم عاشق رماناش بود .
تو خورشید. ر یا همون سان داتر و یادته؟

وقتی زندگی انقدر پر پیچ و خم شده تنها راه حل خندیدن و آسون گرفتنه :))

ها رمانای م.مودب پورو خوندید؟

من رمان شیرینشو خوندم نمیدونم چرا عین خلا تهش که فک کنم گفته بود (وسالهاست که دیوانه اي بی ازار  هر روز عصر  بر روي نیمکت پارکی کنار گل هاي رز می نشیند و با چشمان بسته درانتظار صدایی است تا او را بخویش بخواند)عین خلا کلی گریه کردم الان هرچی فکر میکنم واقعا گریه نداشته

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره یادمه .اون موقع ها که 13 / 14 ساله بودم عاشق رماناش بود . تو خورشید. ر یا همون سان داتر و یادته ...

نه اونا یادم نیس 

ولی هما پوراصفهانی همیشه اول اسم پسرارو آ میذاشت 

آراد آرشام و ...

دختراهم همگی ت داشتن 

ترسا طرلان ....

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
 ها رمانای م.مودب پورو خوندید؟ من رمان شیرینشو خوندم نمیدونم چرا عین خلا تهش که فک کنم گفته بو ...

واییی منم !!! اون موقع هم بچه بودم. حس کردم رکب عشقی خوردم  
انقدررر ناراحت شدم که الان فکرشو میکنم خندم میگیره

اون رمانای مودب پور ک من خوندم اخرشون غمگین بود

ها رمانای م.مودب پورو خوندید؟ من رمان شیرینشو خوندم نمیدونم چرا عین خلا تهش که فک کنم گفته بو ...

گندمشو خوندم😍

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
جان و شوکران و دوست داشتم.. اینایی ک من گفتم و هم اگه تونستی دانلود کنی حتما بخون .

ی چن تاییشو خوندم مثل ب من بگو لیلی ک واقعا رمان جذابی بود

حتما هر موقع وقت آزاد داشتم بقیشو دانلود میکنم میخونن😍🌺⁦❤️⁩

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍
نه اونا یادم نیس  ولی هما پوراصفهانی همیشه اول اسم پسرارو آ میذاشت  آراد آرشام و ... دخ ...

آرشاویر هم بود  
سان داتر که خیلی معروفه . از انتی عشق و راننده تاکسی و پدر خوب بگیر تااا و..تمام میشود , دردم , ارثیه ابدی , نبض خاموش , پادساعتگرد

آرشاویر هم بود     سان داتر که خیلی معروفه . از انتی عشق و راننده تاکسی و پدر خوب بگیر تاا ...

راننده تاکسیو یادمه😂چه شیر تو شیری بود😂😂😂😂

واییی منم !!! اون موقع هم بچه بودم. حس کردم رکب عشقی خوردم     انقدررر ناراحت شدم که الان ...

😂😂😂اذه واقعا اصلا تا دو روز روم تاثیر گذاشته بود 

یکی دیگه از رماناییم ک تهش کلی گریه کردم نمیدونم خونده باشی یا نه رمان بی برگشت اون قسمت آخرش ک گفته بود ملی گریه کردم😅

ازدواج اجباری

وای منم عاشقش بودم

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

قبلا ک عاشق گناهکار بودم اما دوتا از رمان هایی ک خوندم و بسیییییییییار قشنگ بود یکی ان نیمه ی دیگر ینی این رمان عاااالللللی بود اون یکی هم پایگاه ویژه هس ک اونم فوق العادس و همه دوسش دارن