2777
2789
عنوان

بچه‌ها کسی میدونه جریان مشهد رفتن بلاگرا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4223 بازدید | 71 پست
جالبه اولش گفت خونه‌م اجاره‌س و هنوز حرفی از صاحب ملک بودن نمیزنه

دروغ میگه اگه خونه اجاره ای باشه ادم مگه اینقدالکی واسش خرج میکنه ولوسترمیزنه همه بلاگراهم دقت کردی  دارن خونه عوض میکنن

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

هر چی که هست یه جایی براشون هتل درویش میگیره و یه کارهایی دارن میکنن

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ میگه اگه خونه اجاره ای باشه ادم مگه اینقدالکی واسش خرج میکنه ولوسترمیزنه همه بلاگراهم دقت کردی& ...

دقیقا 

توی این گرونی

هر چی که هست یه جایی براشون هتل درویش میگیره و یه کارهایی دارن میکنن

کاشکی یکی میرفت سرازکارهاشون درمیاورد من مشهدیم ولی دیرفهمیدم

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
کاشکی یکی میرفت سرازکارهاشون درمیاورد من مشهدیم ولی دیرفهمیدم

از هتل درویش بپرس بیا به ما هم بگو که مردیم از فضولی 😁

اونو نمیدونم ولی ی سوال پیج مامان پانیذ اسماعیلی رو دنبال میکنی؟ اگه میکنی اون علی و مصوم چه نسبت ...

علی.....داییِ الهام هست

مصوم هم خانم علی هست...یعنی زن داییِ الهام

در واقع میشه دایی و زن دااییِ مامان پانیذ

وحیده که رفت مشهد اومد گفت بزودی میگم برا چی بود ولی نگفت

الکی میگه رفته بود نذرشو برا دخترش ادا کنه چون قبلا گفته بود اعتقاد ندارم به امام ها دیگه روش نشد بگه رفته بودم پا بوس

الکی گفت کاری رفتم

وحیده که رفت مشهد اومد گفت بزودی میگم برا چی بود ولی نگفت الکی میگه رفته بود نذرشو برا دخترش ادا کن ...

ولی یه چیز کاریه و معلومه که فقط با حجابهارو میبرن و پول کلانی هم توشه

من فقط اناهیتا هاشم زاده دنبال میکنم

اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم   یا حداقل  با خاصیت بودم   خواهر ا جونگکوک هستم    چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟  من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومد  اگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم     
ولی یه چیز کاریه و معلومه که فقط با حجابهارو میبرن و پول کلانی هم توشه

فکر نکنمااااا

یه بلاگر بیحجابم مشهد بود اسمش یادم نیست دوست ارام و اناهیتا بود

اها اسم پیجش vihan.samira هست

اونم مشهد بود با کلی ارایشو ....

خلاصه که این تاپیک رو سیو کنین اگر فهمیدین جریان چیه بیاین بهمون بگین 😊