بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خواهرزادم یتمیه الان سه ماه بیشتر خواهرم رفته کمیته هنوز هزار تومنم بهشون ندادن معلوم نیس چیکار میکنن
لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم
خواهرزادم یتمیه الان سه ماه بیشتر خواهرم رفته کمیته هنوز هزار تومنم بهشون ندادن معلوم نیس چیکار میکن ...
دقیقا خواهر زاده خودم چندبچه رو حمایت میکرد کمیته امداد اسامی بچها روداده بود بعد خواهر زاده م رفت اصلا این بچهها وجود خارجی نداشتن این همه هم پول به حساب کمیته ریخته بود
نمیدونم بخدا حتی منم باهاش رفته بودم انقد اعصابمو خورد کردن که دعوام شد. یروز با بچه اسیر شدیم چقد کرایه بده برو اینور اونور اول رفتیم بهزیستی چون شوهر خدابیامرزش عضو بهزیستی بود و معلول جسمی اونجا گفت نه برین کمیته بهتره اون همه راه کوبیدیم رفتیم کمیته گفت نه برین بهزیستی اینجا نمیشه منم عصبی شدم گفتم باید اینجا عضوش کنین ما دیگه پول کرایه ماشین نداریم با دوتا بچه اسیر خیابونا شدیم هی پاس میدین. اونم لج کرد به خواهر مظلومم گفت تا این آبجیت اینجا باشه اسمتو نمینویسم اونم تو نوبت
لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم