2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۷ ۲۵ من اره دوس بودیم تو دوستی همش پیامک و زنگ اینا بود اینطوری خیلی احساسی بود الانم تو پیامک هست ...

حتما روش نمیشه خب باهاش حرف بزن

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
حرف زدم چند بار میگه باشه راس میگی ولی گوش نمیده یا از زیرش در میره میگه من اینکارو کردم فلان جا ترو ...

نصبت ب بقیه چی ابراز احساسات داره مثلا خانوادش

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
۲۷ ۲۵ من اره دوس بودیم تو دوستی همش پیامک و زنگ اینا بود اینطوری خیلی احساسی بود الانم تو پیامک هست ...

ببین پسو از اونجایی ک  انتخابش تو بودی  بدون دخالت کسی

اون خودش بلده برای زندگیش تصمیم بگیره

ب نظرم بهش محبت کن. عشق بده و رابطه رو گرم نگه دار

و کم کم خاسته هاتو بگو بهش. انتظاراتت از یک رابطه دونفره رو

بدون قهر و دعوا و نیش و کنایه بگو

خیلی آروم و بامحبت حرف بزن

جوری ک گارد نگیره 

امشب ب نظرم قضاوتش نکنی بهتره

شاید خاسته یک شب ب یاد قدیما پیش پدرومادر باشه

بدون اینکه قصد و نیتی از اذیت کردن یا حرص دادن تو داشته باشه

امشب رو بدون اعصاب خوردی و ناراحتی بخاب و کمی بهش حق بده

شاید واقعن ب اون خواب کنار خانوادش احتیاج داشته باشه

فردا صبح هم خودتو ناراحت نشکن ندی. ضعف دست کسی نده

ب جاش رسیدین خونه. بشین باهاش باارامش صحبت کن

خودت یادش بده ببین لوووند باش .تو هر گوشه ای پیداش میکنی یه حرف س.سکی در گوشش بگو .وقتی کسی حواسش نیس بوس بده لبتو گاز بگیر چشاتو خمار کن.اگ اون اول تو هال خوابیده بعد تو رفتی تو اتاق خب مقصر خودتی دستشو میگرفتی میگفتی عشقم من بدون تو خوابم نمیبره،یا تو بیا یا من بیام پیشت ، خودتو تشششنه نشون بده ،بعضی پسرا تو این موارد ببوان .تو ک نمیخوای تا ابد اینجوری زندگی کنی . ب چی حساس همونو نشون بده ، من شوهرم از قوزک پام خوشش میاد می شینم تو ماشین پا میندازم رو پا .براش چشمک میزنم ک ینی پرو پاچه انداختم بیرون .کیییف میکنه

ببخشید اینو میگم زن باس برا شوهرش مثل ج.ن...ها باشه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️