2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا کا عقدیم شوهرم هرشب اینجاست اگر یه شب درهفته بره خونه خودشون بخابه تا چهارصبح انلاینه الان یع ...

هنوز عقدی عزیزم...ما اون موقع یه شب جدا از هم نبودیم...تب تند زود عرق میکنه

من خودم تا صبح آنلاین ولی خیانت نمیکنم. اما امکانش هست این که میگی.... بعد مگه سرکار نمیره ؟؟چجوری ت ...

اتفاقا ۶ صبح میره سرکار ولی وقتی کارش تموم میشه میپیچونه تو ماشین می‌خوابه.اینو بارها وقتی خودم پیشش بودم بیدار بوده عادتشه... ولی الان که نیستم آنلاینه

هنوز عقدی عزیزم...ما اون موقع یه شب جدا از هم نبودیم...تب تند زود عرق میکنه

میکم هر انلاینی نشونه خیانت نیست

من الان شونرم خوابه تاصبح انلاینم ولی با بچه های سایتم

انقد حساس نباش خودتو ازار نده

وا الان من خیانت کارم شوهرم شیفته منم انلاین😃😃 چه حرفا که ادم نمیشنوه

آخه یه بار در حد درد دل چتشو دیدم تا پای طلاق کشوندمش بعد خودش هزاران نفرو واسطه کرد گفت اینستامو پاک میکنم.برگشتم همه چی خوب بود تا چند‌ ماه.بعد به بهانه های مختلف اومد خونه بابام گفت می‌خواهم اینستا نصب کنم اگه میتونی بیا باهام اگه نمیتونی نیا.منم گفتم ی بار زندگیمو تا نابودی کشوندی نمیام

اگه چیزی ازش ندیدی دلیلی نداره شک کنی 

یه بار در حد درد دل کردن دیدم تا پای طلاق کشوندمش... در کل شخصیتش ی جوریه سه سوته صمیمی میشه حالا با زن مرد جوون پیر هرچی