2777
2789
نمی‌دونم چکار کنم.پسرم خیلی گناه داره .و شوهرم می‌دونه بخاطر پسرم تن به تمام خواسته هاش میدم...خانوا ...

عزیزم پسرت بدون پدر‌بزرگ بشه بهتر ازاینه که توی‌زندگی سرشار از خیانت و دروغ و بی عشقی بزرگ بشه

انشااله ک حس شما اشتباه باشه و شوهرت خیانت نمیکنه

خدا می‌دونه چقدر ازش سرترم.نه مثه دوستای مجازی اینجا... واقعا انقد ازش سرم که هر کی میبینه فکر می‌کن ...

میدونم چی میگی خواهر... ولی یه چیزی هست به اسم ذات آدم هر کسی یه جوریه اینم به این کارا عادت کرده چون تو خونشه تو وجودشه نمیتونه ترکش کنه... مطمئنن تورو هم خیلی دوست داره ولی در کنارش اون آزادی رو میخواد که نباید داشته باشه که خوب نیست و تو راضی نیستی 

؟🖤🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پسرت بدون پدر‌بزرگ بشه بهتر ازاینه که توی‌زندگی سرشار از خیانت و دروغ و بی عشقی بزرگ بشه انشا ...

خداکنه... برام دعا کن لطفاً...روزای جوونیمو دارم بد میگذرونم.من انقذی بد نبودم که سرنوشتم داره اینجوری میشه

میدونم چی میگی خواهر... ولی یه چیزی هست به اسم ذات آدم هر کسی یه جوریه اینم به این کارا عادت کرده چو ...

زندگیمو با دستاش نابود کرد...کاش طلاق بگیرم بی دردسر.بابای من اگه طلاق بگیرم ولش نمیکنه...کاش میکردم این قسمت زندگیم خوب نیست اصلا

خداکنه... برام دعا کن لطفاً...روزای جوونیمو دارم بد میگذرونم.من انقذی بد نبودم که سرنوشتم داره اینجو ...

عزیز دلم شاید به حکمتی توشه

دختر خاله من مثل‌شما باعشق ازدواج کرد دوتا بچه اورد جدا شد 

شوهرش خیلی بداخلاق شده بود یدفعه زندگیشون زیرو رو شد

الان دوساله ازدواج کرده بخدا روزی هزار بار شکر میکنه میکه خودمو نجات دادم 

بچه هاشم پیش خودش هستن 

چ شوهر خوبی

همیشه ک ادم از حکمتش اگاه میست

نمیکم طلاق بگیر 

میگم یعنی شرایط یوقتایی انقد بده ادم نمیدونه صلاحش چیه

عزیز دلم شاید به حکمتی توشه دختر خاله من مثل‌شما باعشق ازدواج کرد دوتا بچه اورد جدا شد  شوهرش ...

ممنون از حرفهای خوبت عزیزم... منم راضیم به حکمتش... مرسی که وقت گذاشتی تایپ کردی...  

زندگیمو با دستاش نابود کرد...کاش طلاق بگیرم بی دردسر.بابای من اگه طلاق بگیرم ولش نمیکنه...کاش میکردم ...

آه یکی هست از ما... فقط به خاطر بچه هاش زندگی میکنه چندساله با شوهرش مثل همخونه شدن هر کی تو اتاق خودش میخوابه... بچه واقعا بچه گناه داره... اون عقل نداره اون داره ظلم میکنه... خدایی نکرده مگه تو هم مثل اونی 😔پسرت گناه داره حداقل خودتو ازش نگیر 

؟🖤🥀
ممنون از حرفهای خوبت عزیزم... منم راضیم به حکمتش... مرسی که وقت گذاشتی تایپ کردی...    

قربونت برم نگران نباش بسپار به خدا دعا زیادکن

دعا برمیگرده زمان نوشتن سرنوشت ادم 

سرنوشتتو تغییر میده

آه یکی هست از ما... فقط به خاطر بچه هاش زندگی میکنه چندساله با شوهرش مثل همخونه شدن هر کی تو اتاق خو ...

نه به هیچ وجه...من چون خانوادم راضی نبودن به این وصلت بغی ر از مهریه هم یه خونه به نامم زد که راضی شدن.همه رو می‌بخشم ولی پسرمو میگیرم ازش به هر قیمتی

قربونت برم نگران نباش بسپار به خدا دعا زیادکن دعا برمیگرده زمان نوشتن سرنوشت ادم  سرنوشتتو تغ ...

خیلی بچگی کردم.خیلی بهم گفتن نکن... دارم تاوان پس میدم.پدرم بخاطر من شکسته شد.ولی واقعا بسمه... کاش تموم شه همه چی...کاش

نه به هیچ وجه...من چون خانوادم راضی نبودن به این وصلت بغی ر از مهریه هم یه خونه به نامم زد که راضی ش ...

اگه این کارو بکنی من ممنونت هم میشم بچه مامانشو میخواد این بچه فقط امیدش تویی.. انشا الله خدا کمکت میکنه به چیزایی خوب فکر کن به پسرت بزرگ میشه پشتش باش به هر قیمتی که شده... اگر هم قسمت ‌شد شوهرت آدم میشه خدارو چی دیدی... امیدداشته باش اینم میگذره 

؟🖤🥀
اگه این کارو بکنی من ممنونت هم میشم بچه مامانشو میخواد این بچه فقط امیدش تویی.. انشا الله خدا کمکت م ...

مرسی از حرفای قشنگت عزیزم.ممنون از وقتی که برام گذاشتی... شمام برام دعا کن...

نمی‌دونم چکار کنم.پسرم خیلی گناه داره .و شوهرم می‌دونه بخاطر پسرم تن به تمام خواسته هاش میدم...خانوا ...

عزیزم به خاطر پسرت تن به خواسته هاش میدی؟ خب شوهرت به خاطر پسرت درست رفتار کنه مگه فقط بچه شماست؟ 

منتظر اتفاقات خوبم