2777
2789
آخه یه بار در حد درد دل چتشو دیدم تا پای طلاق کشوندمش بعد خودش هزاران نفرو واسطه کرد گفت اینستامو پا ...

نزار خانوم فالو کنه منکه شوهرم اجازه نداره البته خودمم اجازه ندارم خخخ

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم قبلش دوست بودیم الانم چهارساله عقدم دگ شناخت کامل داریم از هم

ما ۶ سال دوست بودیم.بخاطر اینکه بهم برسه جونشو گذاشت کف دستش واقعا...ی بار چتشو با ی زن دیدم بهش گفته بود احساس تنهایی می‌کنه.

ما ۶ سال دوست بودیم.بخاطر اینکه بهم برسه جونشو گذاشت کف دستش واقعا...ی بار چتشو با ی زن دیدم بهش گفت ...

اگر سابقه داره ک هیچی

ولی اگر بی دلیل و فقط بخاطر انلاین بودنش شکاک شدی یه چک بکن گوشیشو

بعدم عزیزم وقتی چتشو دیدی واکنشت چی بود با همسرت توجیه اون جی بود!؟

با کی؟ به روش هم آوردی؟ الان با هم چطوره ارتباطتون

آره به روش آوردم و تنهاش گذاشتم.ی غریبه بود.باهاش درد دل کرده بود.فقط در همین حد...منم تنهاش گذاشتم و پدرم شدید پشتمو گرفت وحتی کتکش زد...مثه چی ترسید و هزاران نفرو واسطه کرد شب و روز تا برگشتم.گفت بیا کمکت میکنم همه چیزو فراموش کنی منم برگشتم.ولی گیر دادنم بهش زیاد شد.خودش اینستا رو پاک کرد.حالا چند ماه گذشته.یه روز اومد خونه پدرم جلو جمع گفت دیگه نمیتونم با حرفات کنار بیام می‌خوام اینستا نصب کنم.دوس داری بیا نداری هم نیا.منم نرفتم.الان ده روزی گذشته.و هر شب تا صبح آنلاینه.دلم میگه خیانت نمیکنه.ولی...میترسم

اگر سابقه داره ک هیچی ولی اگر بی دلیل و فقط بخاطر انلاین بودنش شکاک شدی یه چک بکن گوشیشو بعدم عزیز ...

بعد به دنیا اومدن پسرم ازم خواست یه روز در هفته رو با دوستاش باشه.منم قبول کردم.ولی یه روز در هفته شد ۲ روز شد ۳ روز به خودم اومدم دیدم ۷ روزه هفته رو تنهام.به خانوادش گفتم.پدرو و داییش و بزرگان باش حرف میزدم ۱۰ روز خوب میشد باز عین قبل.۲ سال زجر کشیدم تنهایی کشیدم .جالبش اینجا بود به دختره گفته بود احساس تنهایی میکنم.منم چتشو دیدم وسایلمو جمع کردم و اومدم به قصد طلاق.پدرم باش دعواش شد و حتی ی سیلی هم زدش.بعد که دید قضیه جدیه مثه ... پشیمون شد.هزار نفرو واسطه کرد.همیشه سر رام سبز میشد و التماس میکرد.برگشتم خودش گفت اینستامو پاک میکنم و کرد.الان چند ماه میگذره.من نتونستم مثه قبل چشم پوشی کنم رو کاراش و قبول دارم ی کم زیادی بهش گیر میدادم.ده شب پیش اومد گفت جلو خانوادم می‌خوام اینستا نصب کنم نمیتونی کنار بیای نیا باهام.حالا از اون شب بعضی شبا تا صبح آنلاینه

آره به روش آوردم و تنهاش گذاشتم.ی غریبه بود.باهاش درد دل کرده بود.فقط در همین حد...منم تنهاش گذاشتم ...

چرا این آدم زندگیشو داره خودش با دستای خودش خراب میکنه... به خدا مردم حسرت یه زن خوب و اهل زندگی به دلشون مونده اونوقت ایشون خوشی زده زیر دلش... اونم فقط به خاطر یه موبایل... یه مجازی... یه اینستا! 

؟🖤🥀
چرا این آدم زندگیشو داره خودش با دستای خودش خراب میکنه... به خدا مردم حسرت یه زن خوب و اهل زندگی به ...

خدا می‌دونه چقدر ازش سرترم.نه مثه دوستای مجازی اینجا... واقعا انقد ازش سرم که هر کی میبینه فکر می‌کنه زوری شوهرم دادن یا شوهرم خیلی پولداره.۱۷ سالم بود انقد بهم ابراز علاقه کرد که ۶ سال بهترین موقعیت های زندگیمو بخاطرش گذشت کردم... چند سال اول عالی بود همه چی.مثه قصه ها.ولی الان.... دوسم داره واقعا هم داره.ولی سرو گوشش می جنبه انگار

بعد به دنیا اومدن پسرم ازم خواست یه روز در هفته رو با دوستاش باشه.منم قبول کردم.ولی یه روز در هفته ش ...

رابطتون داره از هم میپاچه ک دختر

ببین گذشت از خیانت خیلییییی سخته 

ولی وقتی کردی یجوری باهاش رفتار نکن م همیشه به چشم یه ادم گنهکار ببینیش

اون میفهمه حس میکنه رفتارتو

و احساس تنهایی میکنه مجدد

این موضوعی نیست که بخوای سر‌سری ازش رد بشی

با مشاور صحبت کن

من جای شما بودم یه فکر خیلییی اساسی میکردم

به چه حقی‌جلوی خانوادت اینطوری گفته اخه!!!!رسمن اعلام کرده ک مجبوری با من باشی با مجود هرکاری ک دلم بخاد میکنم؟!

نباید قبول میکردی باید همونجا پدرت ادمش میکرد

رابطتون داره از هم میپاچه ک دختر ببین گذشت از خیانت خیلییییی سخته  ولی وقتی کردی یجوری باهاش ...

نمی‌دونم چکار کنم.پسرم خیلی گناه داره .و شوهرم می‌دونه بخاطر پسرم تن به تمام خواسته هاش میدم...خانوادم میگن در خواست طلاق بده.شاید این کارو کنم...