2777
2789

هرکار میکنم بازم جوش میزنم با این جوشام چیکار کنم اخه🤦‍♀️ راه حلی دارین بگین دیگه ۲۴ سالمه چرا باید اینجوری باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جوشام با سرکه سیب رف کلا...... همیشه اذیت بودم ولی یک ساله راحت شدم

چجوری استفاده کردی

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

یرکه سیب وسدرروقاطی کن باگوش پاک کن به جوشات بزن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

عزیزم منم مثل تو بودم اما الان دیگه فقط دارم لک هاسون رو برطرف میکنم اولین کار اینه که یه فیس واش یا همون ماده شوینده ارایش بخری بعد از اینکه ارایشت رو خوتستی پاک کنی با اون پوستت رو خوب بشوری بعدش نوبت تونره تونر محلول پاکسازی باقی مونده آرایش و الودگی هواست که قیمت مناسبی داره البته از گلاب هم میتونی استفاده کنی حالا چه تونر چه گلاب رو با پنبه به صورتت بزن که پوستت کاملللا تمیز بشه بعدشم از اب خیار ولیمو استفاده بکن هفته ایی دوبار هم بخور بده

یه چیزی میخوری که جوش میزنی  هر ماده غذایی که چربی داره رو یه مدت حذف اگر جوشت بر طرف شد یا حتی کم شد یعنی از اونه   حتی پنیر  زیتون  هرچیز  اگر باز نشد  برو سراغ کرمی که استفاده میکنی  دیگه نزن ببین خوب میشی  حتی بعضی کرم ها گرون خارجی هم جوش میاره 

وای من ی چن ماهی هست موقع پریودی رو چونم جوش بزرگ دردناک میزنم .  تا میاد کوچیک بشه ماه بعدی ر ...

اینو من میدونم بخاطر عفونته جوشای چونه نزدیک پریود