2777
2789

پسرم سه سال و نیمشه الان چندماهه که همش میگه مامان گلوم درد میکنه اوایل فکرمیکردم میخواد مریض بشه و علائم دیگه هم ممکنه ایجاد بشه سریع شروع میکردم به ابلیمو وعسل و اویشن و از این درمانهای خونگی که شدت نگیره اما بعد دیدم نه اصلا علائم دیگه نمیده و خودش خوب میشه بعد از چندساعت، باز دوباره چند روز بعد میگفت درمیکنه گلوم باز خودش خوب میشد چندساعت یا یک روز بعد، اما حالا زود به زود میگه گاهی هرروز میگه دردمیکنه گلوم و هیچ تب یا بی اشتهایی یا  علامت خاص دیگه هم نداره اصلا بعضی از ساعات روزم وقتی میپرسم میگه درد نمیکنه خوب شده، نمیدونم چیه کلافه شدم نمیشه تواین اوضاع کرونا مطب دکترببرم میترسم ما هنوز قرنطینه ایم 😐 توروخدا کسی تجربه داره بگه بهم ممنون میشم، یه نفرمیگفت شاید تل داره اما من تو نت راجع بهش سرچ کردم علائم تل فقط گلودرد نیس انگار تب میکنن و بی اشتهاهم میشن، حالانمیدونم لطفا کمکم کنین مامانای مهربون 😔

الهی گاهی نگاهی...
شاید لوزه سوم داره  منم داشتم از وقتی عمل کردم خیلی بهتر شدم

عه ینی علامتش همین گلودرده فقط؟ حتماباید دکتر معاینه کنه تامتوجه بشیم نه؟ تواین سن عمل میکنن ینی؟ شماکی عمل کردین علائم چی بود 

الهی گاهی نگاهی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامانا این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک و.......

من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شید

میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

عه ینی علامتش همین گلودرده فقط؟ حتماباید دکتر معاینه کنه تامتوجه بشیم نه؟ تواین سن عمل میکنن ینی؟ شم ...

لوزه سوم که داشتم کم خون شده بودم چون لوزه خون بدن رو میگیره 

سردرد داشتم بی اشتها بودم عصبی بودم 

البته من کلا بدنم ضعیفه 

ولی ممکنه یکی هم بدنش قوی باشه و علائم لوزه سومش فقط گلودرد باشه...

من ۱۷ سالم که بود عمل لوزه سوم کردم 

تو نوبت عمل لوزه سوم من بودم و یه بچه ۴ ساله و یک خانوم ۳۰ ساله

برای عمل لوزه محدودیت سنی وجود نداره

خودتونم میتونید تا حدودی متوجه بشید که بچتون لوزه سوم داره یا نه عکسشو از اینترنت بگیرید و با پسرتون مطابقت بدید

خلط زیاد هم یکی از علائم دیگه لوزه سومه

لوزه سوم که داشتم کم خون شده بودم چون لوزه خون بدن رو میگیره  سردرد داشتم بی اشتها بودم عصبی ب ...

ممنون از راهنماییهات حتما چک میکنم لطف کردی ایشالا سلامت باشی، کم خونی نداره بی اشتها هم نیس اما در کل وزنش یزره کم هست از بدو تولد 

الهی گاهی نگاهی...
ممنون از راهنماییهات حتما چک میکنم لطف کردی ایشالا سلامت باشی، کم خونی نداره بی اشتها هم نیس اما در ...

این لوزه سوم تو خانواده پدریم ارثیه به منم رسیده

فکر کنم یه بیماری ارثی باشه

خواهش میکنم عزیزم  

همچنین تو گلم

ولی اگر احتمال دادی لوزه سوم داره ببرش دکتر خیلی درد زجرآوری هست منکه متنفرم ازش

این لوزه سوم تو خانواده پدریم ارثیه به منم رسیده فکر کنم یه بیماری ارثی باشه خواهش میکنم عزیزم &nb ...

زیاد خودش ناراحت نیس انگار اذیت نمیشه خیلی نمیگه یبارمیگه بعد من هی ازش میپرسم بهترشد میگه نه یا اگه خوب شده باشه میگه  آره خوبه، ینی درد شدید نیس انگار الحمدلله ولی من کلافه شدم نگرانشم، منم شنیدم ارثیه لوزه سوم، یادمه خودمم بچه بودم دکترا میگفتن دارم اما عمل نکردم اذیت نمیشدم اصلا 

الهی گاهی نگاهی...