2777
2789
عنوان

شوهر بادو

359 بازدید | 39 پست

شوهرم دیشب بیرون بودیم نون از نونوایی گیرنمیومد نون محلی خریدنون محلی هم کم داشتن و ساعت نه تو اون مغازه دوبسته بیشتر گیرنیومد حالا رسیدیم خونه رفت یه دونه شو داد به ننش...بعد اومدمن سفرهانداختم الویه داشتم و شوهرم قبلش گفته بود الویه نمیخوره ابگوشت گرم کنم...اون نون محلی که خیلی ام نازکه رو گذاشتم سرسفره کنار الویه....بعد دیدم تا رسید ورداشت بسته نون محلیو و گذاشتش گوشه گفت از این نخور خراب شده...فهمیدم الکی میگه گفتم یعنی نون خراب خریدی...ج نداد... نشستم سرسفره گفت میخوای با الویه نون محلی(اسمشو نمیگم)بخوری...نون خمیر،،،الویه خمیر...اصلا معلوم نی تو دلت چی بشه...من ساده گفتم حتماخودش میخواد بخوره گفتم دلت برا من نسوخته...خودت میخوای بخوریش...با لحن قهر گفتم من اصن نون نمیخورم...اونم عصبی گفت اینو میخواستم ببرم برا مامانم چون نمک نداره...میخوری ورداربخور....دیگه منم از اون نون نخوردم نون کهنه پنج شیش روزه خوردم...جالب اینجاست خودش کاراشتباه کرده از دیشب برا من بادش گرفته صبحی رفته حموم میگه یه صابون تو این حموم نیست...و کلا رو باده...ازش بدم میاد

روزی شعارکل جهان میشودعلی...

انشالله ب خاک کردن مادرش نرسه منو تو شهرغریب اواره کرده وقتی ام میریم شهرمون باید همش ب فکرننش باشم...انشالله تیربخوره....ازهمشون متنفرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بچه بازی درمیاره شوهرت.از باد گذشته.طوفانیه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
چقد بچه بازی درمیاره شوهرت.از باد گذشته.طوفانیه

متنفرم ازش موقعی بادش بگیره دیگه خدا رحم کنه تا بادش بخوابه اه...دلم میخواد فحش بارونش کنم اما...

انشالله ب خاک کردن مادرش نرسه منو تو شهرغریب اواره کرده وقتی ام میریم شهرمون باید همش ب فکرننش باشم. ...

وای حالا مگه چی شده بنده خدا گفته نون برا مادرمه 

خوشبختی یعنی لبخندپسرم😍😍
اگه به خاک کردنش نرسه خوبه مگ؟اخه منم وقتی مادرشوهرم فوت کرد شوهرم به خاک کردنش نرسید.یعنی شهرستان ب ...

اره حسرت به دلش بمونه...کسی که هرکوفتی من دارم باننش شریکه بهتره ارزوی دیدن مادرش قبل مرگ حسرت بشه براش...الهی آمین به حق رقیه

متنفرم از همچین آدمایی که توقع دارن شوهرشون محل سگ به مادرشون نزاره  ۹ماه بچه توشکمت باشه یه عمربزرگش کن بره زیردست یه عروس بد جنس از خدا بی خبر اینطور بیاد تاپیک هم بزنه ایییییییش ایشالله خودتونم همچین عروس هایی نصیبتون بشه

خوشبختی یعنی لبخندپسرم😍😍
وای حالا مگه چی شده بنده خدا گفته نون برا مادرمه 

نون برا مادرشه برا من نیست...چراباید بخاطر ننه فشارخونیش من نون کهنه بخورم؟پس من چی....از شوهرمم متنفرم که چرابادش گرفته... همون نون رو خودم صبحی دادم بردبرا ننش...اما شوهرم ک خواب و زندگی منو بهم ریخته ساعت شش صبح منو اورده شهرغریب چرا دیگه برام باد میکنه...