2777
2789
عنوان

خوشبخت میشن؟

784 بازدید | 72 پست

بنظرتون دو نفر با این تفاوت ها خوشبخت میشن؟

دو نفر که از لحاظ فرهنگی و اعتقادی و خانوادگی کلی با هم فرق دارن 

مثلا دختره جلو همه چادر میپوشه ولی خانواده پسره همه راحتن 

دختره حساسه رو محرم نامحرم ولی پسره با همه راحته 

پسره تو عروسیاشون مشروب میخورن و زن و مرد قاطی ان 

در حالی که دختره خیلی مذهبیه

پسره نماز نمیخونه روزه نمیگیره در حالی که دختره براش مهمه 

ولی عاشق هم شدن ... عشق تو سن کم بوده و بعدا با شرایط هم آشنا شدن و عاشق موندن (شایدم وابستگی)

این عشق درسته؟ بعدا به مشکل نمیخورن؟

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

بدبخت میشن 

قاچ میخورن 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبخت میشن. 

مام داریم توی فامیل و دارن زندگی میکنن

البته زنه خیلی به شوهره گیر نمیده. اون اعتقادات خودشو داره اونم از خودشو هیچکدوم تحمیل نمیکنن جیزیو به هم

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم