2777
2789
عنوان

خوشبخت میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 72 پست
احیا و شب قدر مستحباته انجامش دلیه و گهگداره، تقید به واجبات و محرماته که رعایتش همیشگیه و  اعت ...

من از احترام همسرم گفتم 😐 اینکه ب عقاید من تو این ماه های خاص احترام میذاره وعلا من فرضیه دینی رو تا اونجایی ک عقل حکم می‌کنه رعایت میکنم و همسرمم ب دین خودشه ک خیلی چیزای مشترکیم هست 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
عزیزم بهتر که رفت لیاقت دختر گلی مث تورو نداشت شما که خوبی باید به همسرخوب ونجیب مث خودتداشته باشی

ولی دلم پیش اونه 

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از احترام همسرم گفتم 😐 اینکه ب عقاید من تو این ماه های خاص احترام میذاره وعلا من فرضیه دینی رو ت ...

ازدواجتون اگه اون‌مسیحیه و شما مسلمان اشکال اساسی داره فردا برای تربیت فرزند هم مشکل دارین 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
ازدواجتون اگه اون‌مسیحیه و شما مسلمان اشکال اساسی داره فردا برای تربیت فرزند هم مشکل دارین 

اصلا مشکلی نداره من بچم و با تعصب بزرگ نمیکنم هم از خوبیای مسیحیت میگم هم از اسلام با اینکه همسرم موافق این که بچمون ب اسلام گرایش پیدا کنه اما من تعصب کورکورانه ندارم و همه چی و براش توضیح میدم دیگه خودش می‌دونه مسیحی شه یا مسلمان 

اصلا مشکلی نداره من بچم و با تعصب بزرگ نمیکنم هم از خوبیای مسیحیت میگم هم از اسلام با اینکه همسرم مو ...

خب عزیزم اساس ازدواجتون مشکل داره 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
خب عزیزم اساس ازدواجتون مشکل داره 

اصلا مشکل نداره ما تربیت شده خونواده های اصیلی هستیم و می‌دونیم احترام متقابل یعنی چی 

این قانون زن مسلمان نباید با مرد مسیحی ازدواج کنه مال زمانی بود که زن ها سواد و آگاهی نداشتن و وقتی ازدواج میکردن ب دین شوهرشون در میومدن و مرتد میشدن ب مرور زمان خیلی از قوانین باید شکسته میشد ک نشد و همچنان زن و موجود بی عقل جلوه دادن ک توانایی تفکر و اراده موندن رو اعتقاداتش و نداره اما شیش ساله گذشته و ما تا حالا بحثی سر اعتقاداتمون نداشتیم چرا ؟ چون هر دو سواد این و داریم کد اعتقادات مثل مسواک شخصی و کسی نمیتونه برات تصمیم بگیره باید ب چی اعتقاد داشته باشی 

اصلا مشکل نداره ما تربیت شده خونواده های اصیلی هستیم و می‌دونیم احترام متقابل یعنی چی  این قان ...

انشالله خوشبخت باشین عزیزم ولی من از نظر شرعی گفتم 

انشالله خوشبخت باشین عزیزم ولی من از نظر شرعی گفتم 

درسته عزیزم منم از نظر شرعی گفتم ب این دلیل که زن بعد از ازدواج تحت تأثیر شوهرش قرار میگیره این قانون شرعی وضع شده اونم مال زمان پیامبرا بوده ک زنای عرب از سواد و آگاهی چندانی برخوردار نبودن و میرفتن سمت تفکرات همسرشون هر قانونی ب مرور زمان تغییر می‌کنه الان علم و آگاهی زنا خیلی بالا رفته 

چطوره که مردا میتونن با زن مسیحی ازدواج کنن اما زنا نمیتونن ؟ این از ریشه غلط که دلایلشم اون بالا گفتم ب چ علت بوده 

هعییی این تفاوت های من و عشق 5 سالم بود که رفت و ازدواج کرد  من مذهبی ام ولی عاشق شدم و دوست م ...

چیزی رو از دست ندادی عزیزم . بلکه خدا خیلی هم دوست داشته . و قطعااااا و بدون شک بهترین سرنوشت دنیا رو برات در نظر گرفته . از صمیم قلب آرزو میکنم خدا همسری رو در مسیر زندگیت همراهت کنه ک عقایدش مثل تو باشه و بتونی کنارش آرامش بگیری ....

پس بزار بهت بگم من خودم چنین شرایطی داشتم ... و ۹سال با یکی ک همین اخلاقو داشت دوست بودم ... ینی پیر شدم بسکه حرص می‌خوردم .... همه چی براش عادی و طبیعی بود ... و برای من خط قرمز ... عالم و آدم میگفتن اشتباهه ولی عشق ادمو کور می‌کنه و همش میخواد خودشو گول بزنه .... بگه درست میشه من ب همه ثابت میکنم عشق معجزه می‌کنه ... ولی در واقع بعد از اینکه با مخالفت خانواده ش منو ترک کرد .... و من کارم گربه و ناراحتی بود ... بعد از چند سال خدا همسری بهم داد که اخلاقش مثل خودم بود گرچه بخاطرش کلی سختی تحمل کردم و راه خیلی دور اومدم ولی الان ک مدتی میگذره فقط خدا رو شکر میکنم ک اون قبلی ک این همه التماس میکردم بشه ، نشد .... هیچی مثل آرامش توی زندگی مشترک اهمیت ندارن وگرنه همه چی خونه پدر آدمم هست .

این نیز بگذرد . . .

درسته عزیزم منم از نظر شرعی گفتم ب این دلیل که زن بعد از ازدواج تحت تأثیر شوهرش قرار میگیره این قانو ...

عزیزم مردا میتونن ازدواج موقت کنن ازدواج دائم نه بعدشم تو مسیحیت و یهودی ها هم چنین ممنوعیتی وجود داره حالا شما که ازدواج کردین انشالله همیشه خوش باشین ولی سعی کن همسرتو کم کم به اسلام ترغیب کنی 

چیزی رو از دست ندادی عزیزم . بلکه خدا خیلی هم دوست داشته . و قطعااااا و بدون شک بهترین سرنوشت دنیا ر ...

وای چقدر بهم آرامش داد پیامت ، ممنونم

امیدوارم این دوران سخت خیلی زود سپری بشه و از این گریه و ناراحتی رها بشم

واقعا از خدا خواستم عشق این رو از دلم بیرون کنه و مهر یکی و به دلم بندازه که تا ابد کنار هم خوشبخت بشیم 

دلم نمیخواد همه عمرم با ناراحتی و حسرت نداشتن اون سپری شه

وای چقدر بهم آرامش داد پیامت ، ممنونم امیدوارم این دوران سخت خیلی زود سپری بشه و از این گریه و نارا ...

میگذره این دوران سخت و روزای عالی توی راهه....فقط الان هرچی مربوط به اونه از زندگیت پاک کن ... می‌دونم سخته ولی باید این کارو بکنی فک‌کن من اوباش فقط شب و روز گریه میکردم تمام دیدم چکاریه باید دیدمو ب قضیه عوض کنم.... تمام هدایاشو دادم خیریه ... نامه ها و یادداستاشو آتیش زدم و هرچی منو ب یادش نینداخته تا حد امکان حذف کردم ... و تمام وقتمو ب جای فکر کردن و ناراحتی و گریه صرف ورزش پیاد روی توی پارک کتابخونه کلاس زبان و ... کردم و شدم یک دختر شاد ک همه جذبش میشدن و دوست داشتن باهاش باشند بعد کمک کم ک رفتم توی اجتماع خواستگار مختلف پیدا کردم 

این نیز بگذرد . . .

میگذره این دوران سخت و روزای عالی توی راهه....فقط الان هرچی مربوط به اونه از زندگیت پاک کن ... می‌دو ...

جمعه عقد کرد من شنبه هر چی ازش داشتم و پاک کردم ..منم الان دارم سعی میکنم کارهای مختلف انجام بدم و سرم گرم شه ، البته هنوز 10 روزه ازدواج کرده  و با توجه به رفتارایی که داشت خیلی سختمه الان بخوام حواسمو پرت کنم اما همه تلاشمو میکنم تو ذهنم تمومش کنم