2777
2789
عنوان

خوشبخت میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 72 پست
اگه همین طوری بودنشو دوس داره خب اونم شبیه دختره بشه

نمیتونه خب ، خانوادش اینطورین، یه عمره اینطوری بزرگ شده

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا شرایطش مثل منه،

ما هم خیلی خونواده هامون و فرهنگمون و همه چیمون متفاوته.

با هم کنار اومدیم .

توی چنین شرایطی خیلی مهمه که دو طرف همدیگه رو درک کنن و نخوان قضاوت کنن.

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

بله خوشبخت میشن چرا نشن چون اعتقادات یه چیز شخصی کسی با مشروب خوردن آدم بد نمیشه که هرکسی راه ارتباطش با خدای خودش و بلده 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃

دو روز دیگه که عشق و عاشقی داغ روزای اول از سرشون پرید. میپرن به جون هم و ایراد میگرن از هم و کلی بحث و اختلاف و... پیش میاد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خیلی عاشقن ، هم دختره عاشق پسرس ، هم پسره  پسره هم گفته من دوس دارم همینطوری بودنت و

پسره معلومه دوست داره..دختره فرداروز نمیتونه بی بندوباری دخترهای فامیل پسره رو جلو شوهرش تحمل کنه..وحشتناک مشکلساز میشه مخصوصا واسه دختره

طرف باید ازدواج کنه به تکامل برسه..دختره باازدواج این مدلی دینشم نابود میکنه..فکر اخرت هم باید باشه..مطمئنم فقط وابستگیه..چندروز بگذره فراموش میکنه

بهش بگو اینقدر دینداری یک استخاره بگیر صددرصد بدبختیه

کسی که خیلی مذهبی باسه نمیتونه مشروبخوری رو تحمل کنه و اینکه یه ادم مشروبخور بیاد رو تختش بخوابه!

شاید یک هزارم درصد خوشبخت بشن.ولی عقل هم میگه نه

خیلیا اینجا فقط یکی از این تفاوتا رو دارن و کارشون به جدایی رسیده اینا هم از همه جهت ضد هم هستن!

از طرفی ادمای خیلی مذهبی دنبال دوستی و عشق و عاشقی چند ساله نمیرن!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نمیتونه خب ، خانوادش اینطورین، یه عمره اینطوری بزرگ شده

نه اگه کسی بخواد میدونه خودشو اصلاح کنه بنظرم روی مشروب خوردنش حساس باشه بالاخره خدا یه چیزی میدونسته که گفته تا۴۰روز نجس کسی که شراب خورده

استارتر اگه برا خودت ک گوش کن اگه برا خودت نیست ب گوش دختره برسون که 

من همسرم مسیحی بودن منم مسلمان بلاخره یه چیزایی برام مهم بود اما وقتی دیدم واقعا همسرم چقد مهربون و با اخلاق گذشتم اونجا بود فهمیدم عشق واقعا بالاترین مذهب هاس 

البته قبلش کاملا راجب این مسائل حرف زدیم و بحث کردیم تا ب نتیجه دلخواه رسیدیم 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃

نه شاید با هم زندگی خوبی داشته باشن اما خوشبخت نمیشن چون این وسط از همه بیشتر دختره ک زجر می‌کشه و باید کوتاه بیاد و خیلی چیزا رو به روی خودش نیاره ... پس فردا بره توی بغل دختر خالش بگه من برام این چیزا مهم نیس دختره باید خفه بشه ... مشروب بخوره مست بیاد خونه دختره باید خفه بشه ... کلا دختر به فنا می‌ره .... و اصلا آرامش نداره ... برای پسر خب فرقی نداره ک سختی زیادی بکشه 

این نیز بگذرد . . .

نه اگه کسی بخواد میدونه خودشو اصلاح کنه بنظرم روی مشروب خوردنش حساس باشه بالاخره خدا یه چیزی میدونست ...

من خودم شدییییییدا روی این مورد حساسم.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "