2777
2789
عنوان

ریفلاکس شدید

1295 بازدید | 28 پست

سلام دوستان میخواستم یه شرح مختصری از وضعیتم بگم و راهنماییم کنید

من ریفلاکس نهفته داشتم دقیقا یکسال پیش آندوسکوپی شدم و میکروب هم داشتم دارومصرف کردم میکروب از بین رفت و شش ماه پنتوپرازول خوردم و کامل خوب شدم

تا اینکه یک هفته پیش بعد از شام دچار ریفلاکس شدید یا اصطلاحا ترش کردن شدم برای اولین بار اینقدر شدید بود درد عجیب قفسه سینه و پشت کمر داشتم

الان با گذشت هفت روز و مصرف پنتوپرازول و دمپریدون هنوز سر معدم درد میکنه مخصوصا بعد از خوردن آب و غذا بعد از قورت دادن لقمه پشت کمرم هم دردمیگیره خیلی خیلی معذرت میخوام ولی آب هم میخورم آروغ های پیاپی امونم رو بریده

کسی تجربه ای داشته؟؟؟

مث من بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم یک مدت زیاد درگیر ورم و درد معده بودم، بعد از کلی دارو و آندوسکوپی و... فقط از طب ایرانی نتیجه گرفتم، البته باکتری و عفونت نداشتم، شما هم اگر میتونی امتحان کن، یک دوره چهل روزه عسل درمانی کن، عسل خوب و اصل بگیر و صبح ناشتا و شب قبل خواب یک قاشق بخور و بعد از چند روز نتیجه شو ببین، عرق زنیان هم فوق العاده است، بعد هر وعده غذایی یک ته استکان بخور

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

اون درد معده که به کمر بزنه رو داشتم سالها پیش، خیلی شدید در حدی که هر بار میرفتم بیمارستان. امپرازول میخوردم. تحت نظر متخصص داخلی بودم. الانم گاهی رعایت نکنم باز هم اون درد رو دارم ولی خب قابل تحمل تر هست. دارو هم مصرف نمی کنم. رژیم غذایی مهمتر هست به نظرم که هر کس باید بدونه چی بیشتر تحریکش،می کنه و اون رو حذف کنه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

من امشب تنگی نفس دارم از معده دهانم بو بد میده..تنگی نفسم خیلی اذیت می‌کنه..معدم ترش می‌کنه..آروغ هم زدم چنتا..من چند وقته معدم اذیتم می‌کنه از قبل عید رفتم دکتر یه دوره پنتو پرازول داد با فاموتیدین با دمپریدون با دایمکت قرص جویدنیه وسط غذای اینارو خوردم خوب نشدم

من امشب تنگی نفس دارم از معده دهانم بو بد میده..تنگی نفسم خیلی اذیت می‌کنه..معدم ترش می‌کنه..آروغ هم ...

حتما درمان رو ادامه بدید

رژیم غذایی هم خیلی مهمه

من یه مدت ناپرهیزی کردم اینجوری شدم

حتما درمان رو ادامه بدید رژیم غذایی هم خیلی مهمه من یه مدت ناپرهیزی کردم اینجوری شدم

من آزمایش خون مدفوع ادرار هم دادم همه سالم بوده ..ولی وقتی معدم اذیتم می‌کنه با ترسو لرز چیزی میخورم..الان چهار روزی میشد که اصلا علاعمی نداشتم خوب خوب بودم‌.نمیدونم امروز چی خوردم که اینجوری شدم..میشه از خوردن دوغ باشه؟