2777
2789
عنوان

ریفلاکس شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 28 پست
من آزمایش خون مدفوع ادرار هم دادم همه سالم بوده ..ولی وقتی معدم اذیتم می‌کنه با ترسو لرز چیزی میخورم ...

ممکن عزیزم بالاخره بدنها باهم متفاوت هستش

البته دوغ های بیرونم مشخص نیست چی هستن

واینکه ما رفلاکسی ها باید کم غذا بخوریم حجمش زیاد نباشه

ممکن دوغ با غذا حجم غذاتونو زیاد کرده و اسید زده بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی نباید بخوریم

والا دکتر واس من سیر و پیاز و کلم 

و ترشی و ادویه به خصوص

غذاهای چرب و سرخ کردنی

چای قهوه شکلات

فست فود رو ممنوع کرده بود

متاسفانه ناپرهیزی کردم و رفلاکسم برگشت

ممکن عزیزم بالاخره بدنها باهم متفاوت هستش البته دوغ های بیرونم مشخص نیست چی هستن واینکه ما رفلاکسی ...

دوغ خودم درست کردم..خودم احساس میکنم ماست و شیر بهم نمیوفته..شیر و که خیلی وقته قطع کردم..شما تنگی نفس و علاعمی که من داشتم رو داشتید تا حالا 

دوغ خودم درست کردم..خودم احساس میکنم ماست و شیر بهم نمیوفته..شیر و که خیلی وقته قطع کردم..شما تنگی ن ...

نه عزیزم تنگی نفس نداشتم

ولی یه مدت گلوم درد میگرفت

اون بوی بد هم دکترم میگفت بوی اسید هستش که میاد بالا

[QUOTE=153257784]نه عزیزم تنگی نفس نداشتم ولی یه مدت گلوم درد میگرفت اون بوی بد هم دکترم میگفت بوی اسید هستش که میا ...[/QUOT تنگی نفسش خیلی اذیتت کنندس..من الان دو سه ساعتی میشه تنگی نفس دارم اونقدر که دراز میکشم نفسم بالا نمیاد میشینم‌‌..

احتمالا مال لبنیات هستش عزیزم نه نون ولی نون سنگگ برای رفلاکسی ها از همه بهتره

نمیدونم حالا ازمایش سلیاک نوشته برام برم بدم شاید عدم تحمل لاکتوز دلرم

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"
خب اینارو شنیدم که دوره ای که قرص مصرف می‌کنی نباید بخوری..همیشگی که نمیشه نخورد

فعلا که من باید همیشه نخورم 

چون من کاملا خوب شده بودم

متاسفانه اسید معدم رو بدتر از قبل تحریک کردن

امروز هم اتفاقا عسل و آب جوش خوردم  از شدت درد میترسم چیزی بخورم

با آبجوش نه👌 منم کلا هرنوع مایعاتی معده مو اذیت میکرد، عسل خالی بدون آب

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌