2777
2789
میخوام ی دستور توپ باشه ک کلی خوشمزه بشه فردا همه نگن زیتون ها رو حروم کردی........ خخخخخ
حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 
زیتونها شیرین هستن فقط میخوام ببنیم چجوری درست کنم ک خوشمزه بشه واینکه باهسته بزارم یاهستشون رو دربیارم راستی زیتون ریز هستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول هسته هاش رو دربیار...بعد گردو رو له کن..یکمی گلپر پودر شده و رب انار...سیر دلخواهی هست...من دوست ندارم...همه مواد رو قاطی کن..خیلی خوشمزه میشه..اول یه کاسه کوچیک برای خودت درست کن..اگه دوست داشتی بقیه اش رو هم درست کن ولی حتما باید بدون هسته باشه..
خوش به حال آنکه قلبش مال توست حال و روزش هر نفس، احوال توست خوش به حال آنکه چشمانش تویی آرزوهایش همه آمال توست آنکه دستش تا ابد در دست تو کوچ او از غصه ها با بال توست من خطاکارم خداوندا، ولی دیدگانم تا ابد دنبال توست . . .
مرسی مهربانو جون اگه بخوام هسته هاشو دربیارم همه خورد میشن اشکال نداره منظورم اینکه دو نصف نمیشن چون ی کم نرم هستن
اره فک کنم درستشه همینه ک یکم درست کنم اگه خوشمزه شد همه رو درست کنم مرسی خانومای گل کدبانوهای کار درست فن و فوت هاتون تو زیتون پرورده رو بزارین حتما استفاده کنیم
بجای سیر ,میتونی پیاز ریز شده اضافه کنی
دلت که گرفت، دیگر منت زمین را نکش راه آسمان باز است، پر بکش او همیشه آغوشش باز است، نگفته تو را میخواند ؟ اگر هیچکس نیست، ♥خدا♥ که هست... چه بسیار کلام ها که پاسخ شان سکوت است. "حضرت علی (ع)"
اشکالی نداره گلم...مهم اینه که مواد باهم قاطی بشن...طعمش عالیه..اگر رب انارت غلیظ باشه بهتره...به اندازه هم گلپر اضافه کن..چون عطر زیادی داره..
خوش به حال آنکه قلبش مال توست حال و روزش هر نفس، احوال توست خوش به حال آنکه چشمانش تویی آرزوهایش همه آمال توست آنکه دستش تا ابد در دست تو کوچ او از غصه ها با بال توست من خطاکارم خداوندا، ولی دیدگانم تا ابد دنبال توست . . .