2777
2789

من اگه گفتم نصف حقوقشو بده بهم صرفا بخاطر این نبود که به قرتی بازیم برسم.

من  همیشه دوست دارم برای خودم پس انداز داشته باشم این یک

دوما اون پول و قطعا کمیشو خرج خونه هم میکنم

من منظورم این بود که اگ نصف کرد مثلا من هم خرج خودم کنم هم یکمیشو خونه خرج کنم همم پس انداز

اتفاقا این شرط و بخاطر این گفتم ک خیلی دیدم تو همین سایت دارین گله میکنید ک از اول عادت ندادید شوهرتون بهتون خرجی بده

بعد اونایی ک گفتین خودت چه تاجی میزاری سرش باید عرض کنم بابام خودش بهمون خونه میده ..بااینکه ارزوش بود عروسیمو ببینه قبول کرد عروسی نگیره چون غرور نامزدم اجازه نمیداد همه مخارج و بابام بده

من حتی یواشکی گاهی اوقات ملیونی بهش پدلم دادم و اون ریز ریز بهم پس داده

خداشاهده بغضم گرفت چرا انقد راحت ادم و قضاوت میکنید اخه

اینجا  بعضیاشون کارشون همینه😑همشونم عقل کل و دانان😑

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چرا میای اینجا توضیح میدی عزیزم خوب شرط گذاشتی اوکی این مربوط ب شما و همسرته به بقیه چ ربطی داره ...

من ازشون یه راهنمایی خواستم هرچی خواستن بهم گفتن و رفتن.. خب اگ نمیخواستن نظر بدن ندن چه اجباریه توهین کنن

اینجا کارشون همینه😑زود قضاوت میکنن خودشون بعد میگن تو قضاوت کردی درصورتی که تااخر نمیخونن😑همه هم ع ...

من اخرین بارم بود که تو این سایت نظر سنجی کردم

واقعا از عصبانیت دستم داره میلرزه من نه پول پرستم نه تیغ زن

من ازشون یه راهنمایی خواستم هرچی خواستن بهم گفتن و رفتن.. خب اگ نمیخواستن نظر بدن ندن چه اجباریه توه ...

بیخیال ی عده قضاوت نکنن روزشون نمیگذره

تو هر کاری ک ب صلاحته با همفکری مادر پدرت انجام بده 

اما اگه میخوای بهترین درست ترین راهنمایی رو بگیری از مشاور خانواده کمک بگیر 

من اخرین بارم بود که تو این سایت نظر سنجی کردم واقعا از عصبانیت دستم داره میلرزه من نه پول پرستم نه ...

محل نده گلم بعضیا هرجور میخوان توهین میکنن و قضاوت میکنن اخرم فکرمیکنن خودشون عقل کلن😑اینجا که بیای باید تحمل فحش شنیدم داشته باشی😥😥

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@