2777
2789
عنوان

فقط یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 39 پست
ای خدا ... دعا کن برام بتونم اینجوری فکر کنم

معلومه ک میتونی

سر خودنو گرم کن کتاب بخون ورزش کن اگه دانشجویی سر خودتو با درس و مشق گرم کن پیاده روی کن

همه اینا موثره

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
عزيزم ميدونم سخته اولش ولي به اين فكر كن الان اون حالش خوبه و خوشحاله  تو چرا به خاطرش ناراحت ...

این فکر و که میکنم بیشتر داغون میشم 😔

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم من هنوز تجربه نکردم اما بزودی میخوام یه رابطه رو برای همیشع تموم کنم  و دلیل هم دارم ...

من و یهو رها کرد و ازدواج کرد خیلی داغون شدم خییلی

نمیخام همه عمرم و با خاطراتش زندگی کنم ... اینجوری دیوونه میشم نمیتونم دوباره عاشق شم

زمان همه چي را حل ميكنه بسپار به خدا 

روز به روز برات كمرنگ تر ميشه مطمئن باش از الانم نه به خاطرات خوبش فكر كن نه بد 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
زمان همه چي را حل ميكنه بسپار به خدا  روز به روز برات كمرنگ تر ميشه مطمئن باش از الانم نه به خ ...

خیلی سخته فکر نکردن بهش

دوباره عاشق شدی؟ شکست خورده بودی؟ میتونی بهم بگی داستانت چی بود؟

داستانش مفصله شکست خوردم ولی بعد ی سال عاشق ن

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
من تا حالا عاشق نشدم و نمیدونم چه حسی داره شکست عشقی.... ولی بدون همه چیز تموم میشه...ان شالله یه ب ...

ان شاالله اولین عشقت همسرت باشه

من و یهو رها کرد و ازدواج کرد خیلی داغون شدم خییلی

وقتی اون الان خوشه تو چرا باید نابود بشی؟

خودتو دوس داشته باش و به خودت احترام بذار اینجوری برای کسی که لیاقتتو نداشته ناراحت نمی شی 

گفته بودی درد دل کن گاه با هم صحبتی..‌. کو رفیق راز داری؟ کو دل پر طاقتی؟
چجوری تونستی؟ من و بعد 5 سال رها کرد

چهرش حرفاش صداش همشونو تو ذهنم هر روز تو ذهنم مرور میکنم🙄

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
بهت قول ازدواج داده بود ؟

اره. همیشه میگفت . بدتر از ازدواجش اینه ک ادعا میکرد تا ابد عاشقمه ولی حالا بعد 10 روز داره واسه زنش میمیره

ان شاالله اولین عشقت همسرت باشه

قربونت گلم🌹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱