2777
2789
عنوان

کات کنم یا تلافی

84 بازدید | 12 پست

منو نامزدم نشونیم خیلی عوضیهه خیلی خوشم نمیاد ازش فقط بهش عادت دارم همش دیر جوابمو میده زنگ نمیزنه براش مهم نیستم دیشب وسط چت رفت خوابیدم امروز وسط چت اف میشه کلا صحبتمون از صبح تا شب سلام خوبی چخبر چیکار میکنیه هرطوری میکنم آخرش هیمنه ک هست امروز دیگ ی اتفاقی افتاد حسابی اعصابم خورد شد منو این اقا دیر ب دیر همو میبینم چون ی شهر دیگه سرکاره الان این ماه قراره بیاد شهر ما به نظرتون بزارم وقتی اومد گفت بریم بیرون بگم باشه قرار بچینم نرم ؟بسوزه یا نه؟؟کات کنم همین حالا ؟؟خیلی دلم میخواد از حرص بمیرهههه

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز چی شده مگه

داشتم باهاش حرف میزدم بعد کلی وقت اومده بود ی پیام داد گفتم چرا انقدر دیر جواب منو میدی گف  دستم بنده درصورتی میدونستم نیست بعدم سین کردم هیچی نگفتم براش مهم نبودم 

این بحثا بین همه زوجا هست طبیعیه

الان من چهارشنبه مثلا خاستگاریمه ولی یه هفتست حدودا چون سرش شلوغه ی پیام میده میره ۵ ۶ ساعت بعد میاد جوابمو میده یا مثلا امروز کلا یساعت حرف زدیم شایدم کمترر و منم چون می‌دونم سرش شلوغه بهش گیر نمیدم زیاد 

اگه شرایط خاصی داره یا سرکار ایناست بهش حق بده اذیتش نکن ولی ن اگه دیدی هی انلاینه و اینا و جواب بقیرو میده جواب تورو نه، بنظرم وقتی اومد برو باهاش رو در رو حرف بزن مشکلتون بگو اگه دیدی بهونه الکییی میاره بگو من با این موضوع کنار نمیام اگه قرار نیست این اخلاقتو عوض کنی بهتره کات کنیم

این بحثا بین همه زوجا هست طبیعیهالان من چهارشنبه مثلا خاستگاریمه ولی یه هفتست حدودا چون سرش شلوغه ی ...

این یک سال اینطوریه درست نمیشه