2777
2789
عنوان

فقط یه لحظه بیاید

221 بازدید | 39 پست

میشه اگه تجربه شکست عشقی دارین بگین برام که یکم آروم شم؟ 

بخدا براتون دعا میکنم 

فقط میخام یکم آروم شم

بدونم این روزا تمون میشه و یکم دلم آرامش میگیره 

دارم دیوونه میشم

فکر اینکه اون الان با زنش خوب و خوشه بهمم میریزه

فکر این که هیچ تاوانی نمیده داغونم میکنه

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

میده عزیزم میده.

حداقل اون دنیا میده

واسش ارزوی خوشبختی کن

که ب خودت برگرده

همش یاداوری کن ک اون فقط یه گذشته بود و تموم شد رفت

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدت به خدا باشه..اگه تو این دنیا کسی کسی رو ازار بده..بدون شک جوابشا میبینه..فقط بسپار به خدا..همه چیز رو خودش درست میکنه..اونم به نفع احسنت

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

مردا لیاقت فکر کردن ندارن

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

من تا حالا عاشق نشدم و نمیدونم چه حسی داره شکست عشقی....

ولی بدون همه چیز تموم میشه...ان شالله یه بهترش برات جاشو پر میکنه...اگه هم تقصیر کاره تاوانشو یجوری میده...نگران نباش و بسپار دست خدا♥️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
نمیخام همه عمرم و با خاطراتش زندگی کنم ... اینجوری دیوونه میشم نمیتونم دوباره عاشق شم

من ک تونستم 

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
میده عزیزم میده. حداقل اون دنیا میده واسش ارزوی خوشبختی کن که ب خودت برگرده همش یاداوری کن ک اون ...

ای خدا ... دعا کن برام بتونم اینجوری فکر کنم

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

ببین عزیزم من هنوز تجربه نکردم اما بزودی میخوام یه رابطه رو برای همیشع تموم کنم  و دلیل هم دارم 

دارم خودمو برای تنهایی آماده میکنم

خودتو سر گرم کن،ورزش،آشپزی ،مجازی،رمان

میگذره و خوشحال میشی که این لطفو در حقحال خودت کردی

گفته بودی درد دل کن گاه با هم صحبتی..‌. کو رفیق راز داری؟ کو دل پر طاقتی؟
نمیخام همه عمرم و با خاطراتش زندگی کنم ... اینجوری دیوونه میشم نمیتونم دوباره عاشق شم

میشه بستگی داره..یه چندسالی طول میکشه🤦‍♀️باید با واقعیت کنار بیایی🤦‍♀️تا زودتر فراموشش کنی🤦‍♀️

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست