2777
2789
عنوان

شرایط نی نی یار شدن چیه؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 55 پست
کاربره از کجا گیر آورده بود

الان میذارم اینجا 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم😂😂برو بهشون بگو داری حیف میشی😂😂

😂 😂 😂 

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎
😂😂😂😂کاربر باحالی بودی

فداتم😂

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
😂😂😂😂کاربر باحالی بودی

بودی 😂😂😂😂یه چیزی تو مایه های عدم  ازادی پس از بیانه

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
مگه نی نی یار حقوق میگیره؟؟  نی نی یار. نوکرتیم😂😂😂💔 ای ام خودشیرین از وقتی اخطار دادن، چ ...

یو ار زیادی خود شیرین😂😂

نی نی یار شدم از این خودشیرینیا نکنیا خوشم نمیاد کاربریتو تعلیق میکنم😂😂😊

کاربری قبلیم تعلیق شد😑

الان لینک تاپیکم میذارم 

نوشته کارشناس کلینیک ک. نی نی یار با کارشناسان کلینیک یکی نیستن 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
یو ار زیادی خود شیرین😂😂 نی نی یار شدم از این خودشیرینیا نکنیا خوشم نمیاد کاربریتو تعلیق میکنم😂😂 ...

😂 😂 😂 😂 

یس. ای ام وری خودشیرین. بات اگه نی نی یار شم خودشیرینی نمیکنم 😂😂😂😂💔💔💔

چرااا؟ منکه دوست داشتم😂💔🥺🥺

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎