2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید هروقت بخوانت نباشی 

بعد دعوا بیای برعکس تعلیق کنی 

چنتا موشم بذاری خفقان ایجاد کنن 

ندیدمتون بدونید خیلی دوستون داشتم😂😂❤️

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

مگه نی نی یار حقوق میگیره؟؟ 

نی نی یار. نوکرتیم😂😂😂💔

ای ام خودشیرین

از وقتی اخطار دادن، چشمم ترسیده💔💔😂😂

نمیدونم. ایکاش مام بشیم😂😂😂😂💔💔💔💔💔💔😒

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎

این چیزا مهم نیست من اگه نی نی یار بودم خیلیا رو زخمی میکردم 😂

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

همه خانمن تو پروفایلشون زدن

حقوق هم میدن صلواتی که کسی کار نمیکنه

مبلغش رو از خودشون بپرس.بیمه چیه دیگه؟بیمه برا چی؟،نه فکر نکنم

https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟
باید هروقت بخوانت نباشی  بعد دعوا بیای برعکس تعلیق کنی  چنتا موشم بذاری خفقان ایجاد کنن& ...

😂 😂 لاناتیی

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎

نی نی یارا زنن یه روز یکی از کاربرا عکسشونو گذاشت همش دنبال نی نی یار پنج بودم نفهمیدم کدومه

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
ایمان تقوا عمل صالح    

لاناتتتتی... 

همه رم که دارم. 

کی نی نی یار میشم؟ 😂😂💔