2777
2789
عنوان

شرایط نی نی یار شدن چیه؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4546096/وای-بیاید-عکس-نی-نی-یار-ها-و-کاربران-نی-نی-سایت?page=4

اینم لینک تاپیکش

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
😂 😂 😂 😂  یس. ای ام وری خودشیرین. بات اگه نی نی یار شم خودشیرینی نمیکنم 😂😂😂😂💔💔💔 چرا ...

منم تورو دوست 😂😂😂فقط جایی تاپیک خواهر شوهر مادرشوهر گذاشتن صدام کن کلا تعلیقشون کنم از کره زمین😂😂

کاربری قبلیم تعلیق شد😑
منم تورو دوست 😂😂😂فقط جایی تاپیک خواهر شوهر مادرشوهر گذاشتن صدام کن کلا تعلیقشون کنم از کره زمین😂 ...

😂 😂 😂 چشمممممم

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎
چه باحاااااال😀

فک‌میکردم همه دیده باشن وگرنه زودتر ب اشتراک میذاشتم 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
نی نی یار شب اون اولی از سمت چپه😂 قول میدم

چراااا؟😂😂

تو چقد فعالی تازه یه ساعته اومدی😂😂😂

من کاربر قدیمیم اما هی تعلیق میشم😂🤦‍♀️

من ندیده بودم😢 اهل کجایی ای همه جنب و جوش داری ماشالا😂😂😂

اهل جنوبم 😂اهواز❤️🌹