2777
2789
بچه ها دلم گرفته.کاش بابام بود .نگا خونواده شهرم میکنم پولدا یاد بدبختیایی که بابام کشیدمیوفتم اتیش ...

عزیزم 😘

گریه م گرفت 😢😭😭😭

انقدر خودخوری نکن

اینجوری خودتو نابود می کنی

انشالله که پدرت جاش خوبه و به ارامش رسیده 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر حساس نباش رواین قضیه دوست منم مثل شما بود چون باباش معتاد بود خاستگاراشو رد کرد اخرش انقدر نصی ...

من روم نمیشه مثلا یارو طلا فروشه میاد به من پیشنهاد میده من بگم بابام چکارس؟؟

بچه ها دلم گرفته.کاش بابام بود .نگا خونواده شهرم میکنم پولدا یاد بدبختیایی که بابام کشیدمیوفتم اتیش ...

الان خودت از زندگیت راضی هستی ؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بگو تو کار خرید فروش ملک و زمینه 

می خوای بخت خودتو بسوزونی 

یه مدت با طرف رفت و امد می کنی بعدش یجورایی گوشیو میدی دستش

بارها گفتم ولی خب میگه خرج زندگی ما به جز این باهیچی درنمیاد ماخرجمون زیاده 

خب پس دوتا راه داری یا با یه مشاور خوب حرف بزنی یا دلو بزنی به دریا و یه پسرو راه بدی و بعدم تو خواستگاری بمرور بهش بگی یا میره یا میمونه ولی تو‌کار درستو کردی 

ما نمیگیم شغل عادیه میگیم بعضی مناطق مخصوصا مناطق ساحلی اکثرا امرار معاششون از قاچاقه و براشون عادیه

شهرهای ساحلی؟ من نوشهرم و خیلییی ساحلی ام ولی همچین چیزی نیستش کرمان و زابل زاهدان و مشهدو شنیدم ساحلی و اولین بار میشنوم احتمالا با قاچاق کالا اشتباه گرفتین شهرها و استانهایی ک ب افغانستان و پاکستان نزدیک ترن توی این داستان عادی تره براشون 

الهی العفو
نه روم نمیشه مطرح کنم چند وقت پیش یه پسری بهم پیشنهاد ازدواج داد خودشو من میشناسم خیلی خانواده خوب و ...

مهربونم چند سالته ؟   دختر مهربونم خدا خودش کمکت میکنه  میتونی بری روان شناس؟  چه مدل مطرحش کنی مهمه    اون پسری که ازت خواستگاری کرده شاید در موردت میدونسته و نه گفتن رو دلیل بر نخواستنت گذاشته ولی شاید اگر به راه درستش بگی پیش بره اول اینکه اصلا خودتو دست بالا بگیر تو میتونستی خدای نکرده فقط به فکر راحتی خودت باشی و شغل پدرت برات مهم نباشه ولی ببین چقدر خدا دوستت داره   پس تو خوبی    تو شغل پدرتم نقشی نداشتی پس نه تو ذهن خودت و نه جلو دیگران خودت رو پایین ندون   در ضمن تازه تو باید بپسندی بعدشم تحقیق کنن خانوادت بعدش مشاور برین تست شخصیت   هم تو خوبی هم خدا بخواد طرف مقابلت     

یه اعتراف کنم.بابای من نابینا بود یه ویترین سیگار فروشی لب خیابون کل بچگیم باحسرت گذشت کل بچگیم باند ...

خداوند رحمتش کنه باباتونو.درستی سختی کشیدی ولی پدرت با تمام توانش زحمت کشیده براتون.

ن خودت نگو چیکارس ب طرف بگو اول بیاید تحقیق کنید اگه مشکلی نبود بیاید خاستگاری،بیان تحقیق میفهمن همه چیو واگه طرف واقعا بخوادت این چیزاواسش مشکلی نیس

خدایا امیدم تویی...
شهرهای ساحلی؟ من نوشهرم و خیلییی ساحلی ام ولی همچین چیزی نیستش کرمان و زابل زاهدان و مشهدو شنیدم ساح ...

آره ببخشید شهرهای مرزی منظورم بود ولی شهرهای ساحلی مرزی هم قاچاق لباس و تا حدودی سوخت دارن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منظورم اینه که همه ی اهالی اینطوری نیستند  اکثریت نیست

نه که همه اینطور باشن.مطمئنا همه جا خوب وبد هست.هم تو شهرای دیگه قاچاق چی هست هم ااونجا ادم پاک.ولی خب الان مثلا ما که تو قزوینیم در حد چند گرم تریاک همراه داشتن هم واسمون غیر عادی و ترسناکه.یه روستا هست که اهلش این کارن معرف کل استانن...اما داییم میگه اونجا اصلا اینطور نیست.همراه داشتن خرید و فروش و مصرف خیلی از مواد مخصوصا تریاک و شیره عادیه