2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها دلم گرفته.کاش بابام بود .نگا خونواده شهرم میکنم پولدا یاد بدبختیایی که بابام کشیدمیوفتم اتیش میگیرم‌.دوتا پنجایی یه بار از جیبش افتاد انقد گریه کرد باچش نابینا😭😭😭😭😭خداااااااااچرا چرا این ادم انقد باید سختی نیکشید چرا.چرا 

انقدر حساس نباش رواین قضیه دوست منم مثل شما بود چون باباش معتاد بود خاستگاراشو رد کرد اخرش انقدر نصیحتش کردیم تاراضی شد وبه یکی از خاستگاراش جواب مثبت دادو الانم خوشبخته خداروشکر

خدایا امیدم تویی...
بخدا حالم بد شد بعضیا میگن شغل عادیه مگه میشه چندش آوره

ما نمیگیم شغل عادیه میگیم بعضی مناطق مخصوصا مناطق ساحلی اکثرا امرار معاششون از قاچاقه و براشون عادیه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بچه ها دلم گرفته.کاش بابام بود .نگا خونواده شهرم میکنم پولدا یاد بدبختیایی که بابام کشیدمیوفتم اتیش ...

خیلی ناراحت شدم😔😢حیف اشک هاش نبود گریه میکرد.جاش تو بهشت باشه الهی که با امام حسین همنشین بشه‌.

1399/6یه روز قشنگ و خوشحال کننده برای منه😃که با نمره عالی دفاع میکنم😃
من داییم ارتشیه و چند سال کرمان خدمت میکرد.همین بعد کرونا انتقالی گرفته.اونجور که داییم تعریف میکنه ...

منظورم اینه که همه ی اهالی اینطوری نیستند 

اکثریت نیست

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
اکثریت نیستند

خیلی ببخشید عزیزم ناراحت نشیا من خودم اونور فامیل دارم کا میگم متاسفانه اکثریت هستند حتی بندرعباسم این کار عادیه من خودم بندرعباسم خلافکار نیستیم ولی خب عادیه