2777
2789
الان دارم باشما راجبش حرف میزنم باگریه تایپ میکنم باورتون میشه الان من از شماها که اصلا منو نمیشناسی ...

عزیزم خجالت نداره.اتفاقا شما باید با اعتماد به نفس حرف بزنی.خدارو شکر کنی با وجود شغل پدرتون و لقمه ناپاک مادرتون انقدر خانوم بوده و شما رو انسان تربیت کرده.چقدر کار مادرتون سخت بوده و چقدر سربلند شده..

وقتی خودت از خانوم بودن چیزی کم نداری پس دلیلی واسه خجالت وجود نداره

رودر رو باشه که حتما گریم میگیره

ببین باید بری روان شناس اول باید خودتو تقویت کنی               بعدم بیشتر رو پدرت کار کن مثلا ببرش کمپای ترک اعتیاد از خانواده هایی بگو که اعتیاد چ کارشون کرده  حرفایی رو که الان زده با گریه بگو   خدا بزرگترینه شاید اثر کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر و برادرای دیگت راضین از شغلشون ؟

خواهر که ندارم برادرا هستن نه راضی که نیستن یکیشون سنش کمه هنوز 12سالشه اون یکیم 26سالشه براخودش مستقله مغازه داره فردا بخواد زن بگیره مشکل چندانی براش پیش نمیاد چون پسره گلیم خودشو از آب درمیاره

خب اگه وضع پدرتون خوب شده،از ان شهر برن،و کار جدید داشته باشن،ای بابا مردم باباشون اختلاس می کنه اصلا ککشون نیست متاسفانه،عزیز اگه الان کارشونو ول کنن و برن شهر دیگه و کاسبی متناسب برای خانوادتون بهتره

مهربونم حلش کن برو مشاور کار بلد وقتی فهمیدی از کدوم راه میخوای عمل کنی دیگه به راهت فکر کنی از نگرانی درمیای     ببین ی راه هایی هست باید ببینی کدوم جواب میده یکی اینکه با پدرت حرف بزنی ولی بدون رودربایستی امکاناتتو بهش پس بدی اگر خونه مادربزرگ‌داری امنیت داری برو اونجا زندگی کن از خجالتت بگو از اینکه پول کمتر وخوشبختی تو رو ترجیح میده یا پول بیشتر ببرش جاهایی کا با تریاک‌به چه وضعی افتادن  و ببریش ی مشاور        یکی دیگه امکاناتتو پس بدی و هر کسی پیشنهاد داد به روش مناسب بهش بگی که اونم روش حدودیشو گفتم خواستی بیشتر بگم یا برو مشاور 

می دونی عزیزم حرفت درسته  ولی هیچ کس خونواده شو انتخاب نکرده  خیلیا بخاطر خانوادهشون فخر ...

مهربونم با راست شاید کس خوب فهمیده گیرش بیاد که بدون چه جواهریه  اگر راستشو نگه بفهمه دور ازجون کلی مشکل پیش میاد 

مهربونم با راست شاید کس خوب فهمیده گیرش بیاد که بدون چه جواهریه  اگر راستشو نگه بفهمه دور ازجون ...

بله درسته

انشالله که خدا کمکش کنه و بخت خوب نصیبش کنه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
فرقش چیه در یه حده هر دو یه انسانو نابود می کنه

اونی که میره مواد میخره خودش با پای خودش و با اراده ی خودش  خودشو بدبخت میکنه.ولی قاچاق انسان یه مقوله ی دیگه اس.یه انسان بیگناه رو قاچاقش میکنن🥺

یاشاسین آذربایجان💓✌