2777
2789
الان خودت از زندگیت راضی هستی ؟

اره.پول هست ولی لی خوش نیستم.بارها پیامای عاشقانه ازمریضای مطب.که به بهانه روکش دندون شماره شوهرمو گرفتن.و.....تیکه انداختن خانواده شوهرم که توپایین شهری و....نبود بابام.و ازهمه مهمتر بعد مدتی که میرم سمت خونوادم یهو که تفاوت خونه خودم باخونواده شوهرمو میبینم دست وبال تنگشون....همه اینا غصه اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو تو کار خرید فروش ملک و زمینه  می خوای بخت خودتو بسوزونی  یه مدت با طرف رفت و امد ...

گلبهاجون مهربونم تو راست گفتن خدا پشت و پناه ادم         مطمئن باش با راست آدم مهربون تر‌‌ مطمئن تر  خوب تری رو خدا می رسونه 

مهربونم چند سالته ؟   دختر مهربونم خدا خودش کمکت میکنه  میتونی بری روان شناس؟  چه مدل ...

اون پسر منو به یه دختر خیلی خوبو باکلاس میدونه چون من خیلی به خودم میرسمو ماشین خوب دارمو اینا فک میکنه الان بابام دکتری مهندسی چیزیه اگه بفهمه که آبروم میره

عزیزم درست نیس اینطوری بگین خود استارتر به حد کافی خجالت زده و ناراحت هست.. انشالله خدا به دلش ارا ...

استارتر چرا باید خجالت بکشه اون مشخصه آدم شریفیه که این جیزا براش مهمه و مطمئنا خدا خودش هواشو داره

حلالم کنید و خدانگهدار   
نه بابا طرف میفهمه آبرو حیثیتم میره

عزیزم کاملا احساستو درک میکنم.بهترین کار گفتن واقعیته.اعتماد به نفس داشته باش.وقتی خود تو با پدرت مخالفی از چی میترسی؟نوح نبی پسرش کافر بود.ایا از چشم مردم افتاد؟کسی همراهیش نمیکرد؟تو خودت یه انسان جدایی با شخصیت جدا که خدارو شکر با کار باباتم مخالفی.پس اعتماد به نفس داشته باش واقعیتو به خاستگارات بگو و ردشون نکن.نهایتش الان یکم خجالت میکشی.4 تاشون میرن اما یکی هست که واسش شغل پدرت مهم نباشه.

بهتر از اینه که به قول خودت فردا تورو هم بده به یکی مثل خودش و یه امر ناراحتی داشته باشی.

از ته قلبم آرزوی خوشبختیتو دارم

اره.پول هست ولی لی خوش نیستم.بارها پیامای عاشقانه ازمریضای مطب.که به بهانه روکش دندون شماره شوهرمو گ ...

سلام مهربونم‌ خدا بخواد دل خوش بشی زود    اگر شوهرت ی سرمایه بده ی کار بزنی برای خودت حلال  ی پولی دربیاری میتونی از اعضای خانوادت بیاری تو کار یا کمکشون کنی   ولی تعادل کار و زندگیتو حفظ کنی کلا حواست باشه 

گلبهاجون مهربونم تو راست گفتن خدا پشت و پناه ادم         مطمئن باش با راست آدم م ...

می دونی عزیزم حرفت درسته 

ولی هیچ کس خونواده شو انتخاب نکرده 

خیلیا بخاطر خانوادهشون فخر میفروشن

استارترن حقشه یه ازدواج خوب داشته باشه 

اخه اگه راستشو بگه که کسی دنبال دردسر نمی گرده😐

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
استارتر چرا باید خجالت بکشه اون مشخصه آدم شریفیه که این جیزا براش مهمه و مطمئنا خدا خودش هواشو داره

حق با شماست گلم 

ولی هرچی باشه پدرشه 

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
عزیزم کاملا احساستو درک میکنم.بهترین کار گفتن واقعیته.اعتماد به نفس داشته باش.وقتی خود تو با پدرت مخ ...

بخدا خیلی سعی میکنم بگم ولی خب اون لحظه انگار زبونم قفل میشه میخوام بمیرم من کسی که عاشقش بودمو بخاطر این قضیه رد کردم

😔😔😔

دعای زن حامله زودتر میگیره عزیزم

واست از ته دل دعا کردم گشایشی تو کارت ایجاد شه که از فکر و خیال راحت شی 

البته اگه قابل باشم 🤗

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

درامدش چقده یه مغازه بخره خب اگه میتونی مستقل شو 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂