2777
2789

سخت سخت 

من پدرشوهرم قاچافچی بود البته قاچاق وسایل خونه ولی ماشاالله ماشاالله با اینکه وضعیت مالی بدی نداشت ولش کرد وقتس فهمید میخواد عروس دار بشه 

الانم کارگر شهرداری هست 

بهش افتخار میکنم اون برو بیاشو رهااا کرد و شد کارگر 

اینم بگم ماشاالله ماشاالله خیلی خوش اخلاق هستن و فداکار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای خدا دیگه نگو که بیییزارم . 😥 تو بندرعباس هم اکثرا قاچاق سوخت میکنن و وضعشون عاااااااااااالیه و واقعا خیلی سخته که پدرت همچین آدمی باشه 😔💔 من اوایل که اومدم اینجا افسرده شدخ بودم اینقدر که زیاد بود متاسفانه 

خدا اول بهت صبر و بعد هم آینده ای بده که بتونی خودتو نجات بدی عزیزم ❤ 

کاش بابا داشتم فقط😔😔😔

منم دوران مدرسه ک شغل پدرهامون را میپرسیدیم خیلی سختم بود بگم بابا ندارم درکت میکنم اینو😔😔😔

لعنت ب فرهنگ غلط مون ک یادمون ندادن هر ادمی در هر شغلی و هر مرتبه ای اگر نون حلال در بیاره شرافت داره و قابل ستودنه

اما راجع پدر شما خیلی متاسفم😔😔😔نمیشه کمک شون کرد؟؟؟راستی منم ی دوستی داشتم مشکل شما را داشت پدرش و دور از جون مادرت مادرش هم مشکل اخلاقی ولی ازدواج موفقی داشت

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
بخدادارم گریه میکنم من خیلی بیچارم من حقم این نیست من گناهی ندارم

میدونم تو بی گناهی عزیزم 

منم چن تا مشکل دارم که باعث و بانیشون خودم نیستم پس درکت میکنم 

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

چرا عزیزم، نگاه میکنه صدها بار سرکوفت میزنه من نمیدونم شغل پدر این دوستمون چیه، اما کاملا باهاش هم ...

نمیخوام مچ بگیرما منظوریم ندارم. ولی کنجکاو شدم بدونم کدوم بازیگر

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍

تو بعضی تاپیکا ادم با حجمه ی بدبینی مواجه میشه که اصلن هم نباید به موضوع بدبینانه نگاه کرد 

بعد تو تاپیکایی مثل این میبینی همه به سوم شخص خوش بینن و استارتر و سرزنش میکنن واسه اوشون سریعا دعای سلامتی هم میکنن

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

خدا کمکت کنه .انشالله ی بخت خوب گیرت بیاد ک براش مهم نباشه .ولی عزیزم ماها ک از نعمت پدر محرومیم درک میکنیم ک بی پدری خیلی سخته .سخته ولی هر چقدر میتونی قدرشو بدون .یا علی 

تاخدا رو دارم غم ندارم .خداجون شکرت 
بخدادارم گریه میکنم من خیلی بیچارم من حقم این نیست من گناهی ندارم

میدونم.. گریه ک فایده ای نداره. تو راهتو جدا کن. نمیدونم چ جوری ولی اگه بخوای راهشم پیدا میشه

از صمیم قلب برات آرزو میکنم به اون چیزی ک طالبشی برسی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خدا کمکت کنه .انشالله ی بخت خوب گیرت بیاد ک براش مهم نباشه .ولی عزیزم ماها ک از نعمت پدر محرومیم درک ...

منم پدر ندارم پدرم یه انسان شریف بود واقعا نداشتنشو با افتخار به داشتن یه پدر قاجاقچی مواد ترجیح میدم 

حلالم کنید و خدانگهدار