2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اشناهای ماهم مرده معتاد زنه هم بد کاره ولی جداشدن بچه ها پیش مادر بزرگشون بودن الانم با فامیل پدرشون ازدواج کردن با اینکه همه میدونستن جریان رو ولی بجه ها گناهی نداشتن خیلی هم خوشبخت اند

خدایا زندگیم روبه خودت گره میزنم گره کور.....
اصلا خودت بزن به اون راه  مثلا نمیدونی بابات چاکاره .ازدواج کن وقتی همسرت فهمید مثلا تو نمیدون ...

اسی اینم نظر خوبیه هاااا روش فکر کن.

بگو فقط میدونستم شغل بابام آزاده.

1399/6یه روز قشنگ و خوشحال کننده برای منه😃که با نمره عالی دفاع میکنم😃
مهربونم برو روان‌شناس که بگه چطوری مطرح کنی نپیچون شاید یکیشون واقعا خوب باشه براش مهم نباشه و زندگی ...

نه روم نمیشه مطرح کنم چند وقت پیش یه پسری بهم پیشنهاد ازدواج داد خودشو من میشناسم خیلی خانواده خوب وعالی داشت من ارزوم بود داشتن همچین ادمی ولی پیچوندمش چون میدونستم اخرش اگه بفهمه خودم ضایع میشم

نمیخوام مچ بگیرما منظوریم ندارم. ولی کنجکاو شدم بدونم کدوم بازیگر

بیخیال گذشته ها گذشته و هم ایشون و هم من ازدواج کردیم، خدا رو شکر همسرم هم خوبه چه بسا با اون شخص به مشکل میخوردم 

گاهی یه چیزایی که مانعه کاری میشه خوبه ، قربون خدا برم که تقدیر آدم ها رو خوب مینویسه و قطعا آینده ای روشن پیش روی دوست عزیزمون استاتر هست که بعد ها متوجه میشه

یه اعتراف کنم.بابای من نابینا بود یه ویترین سیگار فروشی لب خیابون کل بچگیم باحسرت گذشت کل بچگیم باند ...

بازم خدارا شکر شما آخرش شوهر خوب کردید یکی سختی می کشه تا وقتی زنده هست این زجر اوره

منم پدر ندارم پدرم یه انسان شریف بود واقعا نداشتنشو با افتخار به داشتن یه پدر قاجاقچی مواد ترجیح مید ...

عزیزم درست نیس اینطوری بگین

خود استارتر به حد کافی خجالت زده و ناراحت هست..

انشالله خدا به دلش ارامش بده و یه راه نجاتی جلو پاش بذاره

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت