2777
2789

😕چی بگم وفتی حق داری..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خب شغلشو بگو ببینیم چیه ک تو سرخورده ای انقد پاکبانه؟؟والا هیچ شغلی سرخوردگی نداره برو شکر کن خداتو ...

یک عدد هشتادو خورده ک تا عید میشه هفتاد و خورده ای...😀با قد 170،میخام کلا سبک زندگیمو تغییر بدم ب امید خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم بنظرم کسی که واقعا آدمو بخواد به این چیزا نگاه نمیکنه 

چرا عزیزم، نگاه میکنه صدها بار سرکوفت میزنه

من نمیدونم شغل پدر این دوستمون چیه، اما کاملا باهاش هم دردم، میفهمم چی میگه

پدر من از راه حلال نون در میاورد، اما کارش خیلی پیش پا افتاده بود، اما من به خاطر شغلم و موقعیت اجتماعی و ظاهریم خیلی توی چشم بودم و افراد خیلی خیلی معروف مثل فوتبالیست ها و بازیگر ها خواستگارم بودن، اما نمیتونستم بهشون جوابی بدم، چون باید یه خانواده پیدا میکردم که در حد خانواده خودم باشه

تیتر تاپیکت رو که خوندم گفتم حتما قاچاقچی که اینجوری میگی ،چون از طرز بیانت برداشت کردم دختر ناشکری نیستی .

واست آرزو میکنم بخت و اقبال خوب و بلندی داشته باشی ،دوست عزیز

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

نه خب نمیتونم بگم فقط میپیچونم میگم ازدواج نمیکنم بالاخره میان تحقیق میفهمن

فقط امیدوارم شیشه نفروشه هر چی ک میفروشه

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍

من یکی میشناختم شغلش همین بود، پولدار بودن، جوری که بچه هاش رفتن خارج ازدواج کردن، حتی یکی دیگه میشناسم خود دختره به واسطه موقعیت اجتماعی خودش که شغل خوبی داشت ازدواج کرد.... با اینکه پدرش معتاد و مواد فروش بود

درتاریخ 99/9/9. بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد😍🙏میدوووونم روزهای خوبی توی رااااهه👌💕🌷😍خداجونم کمکم کن😍💕🌷🙏تیکرم تاریخ رسیدن به آرزوهامه😍🙏🍓
خبر دارن البته تو خانواده ما خیلیا این کارن عادی براشون اخرش منم میدن به یکی از اینا منم بدبخت میشم

نترس عزيزم،معلومه دلت پاكه،الهى به حق اين روز كه گذشت خدا برات خوب رقم بزنه،دركت ميكنم

احمقانه مثبت باش  

یه اعتراف کنم.بابای من نابینا بود یه ویترین سیگار فروشی لب خیابون کل بچگیم باحسرت گذشت کل بچگیم باندارایی.همیشه از اسم بهزیستی که اطرافیان میاوردن حالم بدمیشد .مستمری بگیری و....دوس داشتم بابامم داشت باکلاس بود.گذشت نامزد کردم طرف ولم کرد بخاطر جهاز .طلاق گرفتم تو عقد.رفتم سرکار منشی دندونپزشکی.کارمیکردم خرج خونوادمو میدادم بابام سرطان خون داشت.فوت کرد دوماه بعدش برادر دکتر که خودشم دندونپزشکه خواستگارم شد.ازدواج کردم شوهرم پزشکه.ولی همیشه خودمو همون دختر میدونم که کلی غصه خورد کلی ندارایی.اطرافیان شوهرم توناز ونعمت من مجردیم پونصدی توجیبم نبود.ولی بازم باباداشتم.😞