سلام دوستای مهربونم،من حدود دوساله که یه چیز خیلی مهم رو از دست دادم(فوت عزیز یا جریان عشقی و عاطفی نیست،نمیتونم بگم چیه لطفا نپرسین)خیلی دارم زجر میکشم،اعتماد بنفسمو در مقابل همه از دست دادم به خودم فشار میارم آدم قبلی باشم،ولی از درون خالیم.چجوری با غصه کنار بیام. میشه کمکم کنین
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
عزیزم چیزی که از دست دادی چقدر بزرگه؟بهرحال تا وقتی تو این دنیا هستیم باید زندگی کنیم همه ما یه چیزهایی رو از دست دادیم یا خواهیم داد،حتما آینده بهتری در انتظارمونه،توکل بخدا🌹
عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست.یا مهدی جان ادرکنی.
کاش بعد دو سال بتونی.خیلی سخته ولی خدا درد رو داده درمونم داده.بهترین نعمت تو این دنیا هم فراموشیه کاش بتونی فراموش کنی.
مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
چه دکتری برم؟برم پیش روانشناس به نظرت؟یه دوره رفتم روانپزشک دارو داد بهتر شدم ولی تموم نشد بازم فکر ...
حتما خدا برات جبران میکنه صبر داشته باش اگر چیزی رو ازت گرفته یه جوری صبر و قرار از خودت نشون بده که خودت کیف کنی،محکم باش تو نیاز به روانپزشک نداری از نظر من خود انسان بهترین روانپزشک برای زندگیه خودشه چون فقط باید اراده کنه.
عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست.یا مهدی جان ادرکنی.