2777
2789
عنوان

با غم از دست دادن چجوری کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 24 پست

انشاللهکه بتونی.سعیت رو بکن.

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
چه دکتری برم؟برم پیش روانشناس‌ به نظرت؟یه دوره رفتم روانپزشک دارو داد بهتر شدم ولی تموم نشد بازم فکر ...

تا مشکلت رو ندونم نمیتونم بگم چ دکتری بری؟

این کاربریو یکی بهم داده   بله درست متوجه شدید نیازی به فکر کردن نیست   فقط م_ _ ا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما خدا برات جبران میکنه صبر داشته باش اگر چیزی رو ازت گرفته یه جوری صبر و قرار از خودت نشون بده که ...

راست میگی واقعا حرفات درسته ممنونم

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه

استارتر من نمیدونم مشکلت چیه نمیپرسمم چون اگر دوست داشتی میگفتی اما میخوام یه چیزی بهت بگم همه ادما مشکل دارن هر کسی یه جوری همیشه آدمهایی هستن که با کلی مشکلات هنوزم سرپا هستن و زندگیشون در جریانه و برعکس ادمهایی که با کوچکترین مشکلی زود از پا درمیان تفاوت اینا توی صبر و توکل بخداست سعی کن صبور باشی و توکل واقعی ب خود خدا کن به چیزای منفی فکر نکن یادت باشه به هر چیزی فکر کنی همون میشه 

استارتر من نمیدونم مشکلت چیه نمیپرسمم چون اگر دوست داشتی میگفتی اما میخوام یه چیزی بهت بگم همه ادما ...

ممنونم عمیقا حرفای شما و بقیه دوستان روم اثر گذاشت،باور کن احساس میکنم قوی تر و آروم ترم.از وقتی که برام گذاشتی ممنونم 

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه

قبول کن از دست دادی بعد چیزای مهمتری که داری ببین .خدا یه جایی برات معجزه میکنه منتظر معجزش باش .سرتم حسابی گرم کن فکرت نره .ایشالا ارامش بده خدا به دلت عزیزم . دورانی داشتم که تنها ارزوم مرگ بود ولی خدارو شکر گذشت و رفت