2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری حق طلاق بگیریم؟ی حقی ک ب نفع زن باشه همون روز تو عقد نامه ذکر میشه میخوام بی چون و چرا باشه 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
چجوری حق طلاق بگیریم؟ی حقی ک ب نفع زن باشه همون روز تو عقد نامه ذکر میشه میخوام بی چون و چرا باشه&nb ...

حق طلاق جزءی از توافقات فقط زن در یه صورت میتونه داشته باشه حقشو که حقو بهش بدن و اگر منظورتون چطور میشه طلاق گرفت توسط زن که مهرشو بگیره فقط با توجه به صفحه های 4.و 5 و 6 سند ازدواجتون اگر اون موارد ک نوشته شامل حالت بشه زن میتونه اقدام به طلاق که

اگر زن از شوهرش کتک بخوره چه جوری می‌تونه مدرک جمع کنه و در نهایت ثابت کنه ؟ خیلی تاپیک می‌بینم که زنه کتک خورده میگن برو پزشکی قانونی ولی مثل اینکه فقط این ثبت میشه که کتک خورده اینکه از کی اثبات نمیشه

ما ی خونه خریدیم قولنامه کردیم هنوز سند نزدیم چونکه سند رهن بانکه.بعد صاحب قبلی خونه ب ما وکالت هم داده. حالا ما نمیدونیم چیکار کنیم؟خودمون وامو بریزیم؟از صاحب قبلی خونه شکایت کنیم؟از اون کسی ک سند و براش ضامن گزاشتن تا وام بگیره بخاطر اینکه وام و نمیریزه شکایت کنیم؟خلاصه موندیم.و اینکه ما وکالت داریم خودمون میتونیم بعد از آزاد شدن سند بزنیم ب ناممون؟خودمون میتونیم بریم وام و بریزیم یا حتما حضور اونکسی ک وام و گرفته برا ریختن وام لازمه؟

میدونم زیاد شد ببخشید

من دو دانگ از یه خونه به ناممه و۴ دنگ دیکه به نام یکی دیگه من دو دنگ خونه رو میخوام ولی راضی به فروش ...

شما برید دفتر قضایی و دستور فروش با همون افراز رو درخواست بدید، و یا الزام به انتقال اون دو دانگ رو درخواست بدید و وقتی آمد دو دانگ و زد به نامتون میتونین رو دو دانگ اقدام کنید 

حق طلاق جزءی از توافقات فقط زن در یه صورت میتونه داشته باشه حقشو که حقو بهش بدن و اگر منظورتون چطور ...

میدونم اونای ک تو عقدنامه نوشته شده ،من میگم میشه قسمت توضیحات ذکر بشه ک زوج حق طلاق بی چون و چرا رو ب زوجه میده اینو زمان عقد بنویسیم،من الان مجردم میخام برا روز عقد این حق بهم بده بعد بله بگم

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی