2777
2789
ما ی خونه خریدیم قولنامه کردیم هنوز سند نزدیم چونکه سند رهن بانکه.بعد صاحب قبلی خونه ب ما وکالت هم د ...

شما میتونین قدم اول یه اظهار نامه برای دو نفر بفرستید و بخواید نسبت به پرداخت وام کاری بکنند و یه مدت 24 ساعت یا بیشتر وقت بدید  اگر اقدامی نکردن میتونین شکایت کنید ولی حتما اظهار نامه رو بدید چون میتونه مدرک باشه

میدونم اونای ک تو عقدنامه نوشته شده ،من میگم میشه قسمت توضیحات ذکر بشه ک زوج حق طلاق بی چون و چرا رو ...

بله میتونی به طرف بگی من حق طلاق و حق کار و حق مسکن و میخوام... نمیدونم قبول میکنه طرف یا نه قانونی برای رد این مورد نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میتونی به طرف بگی من حق طلاق و حق کار و حق مسکن و میخوام... نمیدونم قبول میکنه طرف یا نه قانونی ...

مرسی عزیزم خدا کنه قبول کنه

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
ارشد هنری که بانو

ولی کارشناسی حقوق دارم میخونم و تو دفتر خدمات قضایی کار میکنم در حد راهنمایی اول که کجا برن چی درخواست بدن کمک میکنم اگر هم بخوان از وکلای دفتر میپرسم براشون 🖤

شما میتونین قدم اول یه اظهار نامه برای دو نفر بفرستید و بخواید نسبت به پرداخت وام کاری بکنند و یه مد ...

از کدومشون شکایت کنیم بهتره؟

با وجود وکالت خودمون میتونیم کارای ثبت سندو بکنیم؟

شما برید دفتر قضایی و دستور فروش با همون افراز رو درخواست بدید، و یا الزام به انتقال اون دو دانگ رو ...

همسرم با برادرش شریکی زمین خریدن . به خاطر وام مسکن سند اصلی به نام برادرش هست .

اما رفتن محضری کردن که نیمی از زمین مال همسرم هست.

وام رو‌گرفتن و خونه دوطبقه ساختن . اونا پایین و ما طبقه بالا.

سند زمین رهن بانک هست . قسط های بانک هنوز تمام نشده. بعد قسط ها باید پایان کار بگیریم تا سند زمین تبدیل به سند خونه بشه.

حالا اون عقد کرده و ما میترسیم اگه خانمش بره مهرش رو بذاره اجرا ، چی میشه ؟

کل ساختمان رو به جای مهریه میتونه برداره

دختر اگه ازدواج نکنه ولی شاغل باشه بعد مرگ والدین حقوقشونو میگیره یا نه؟البته نمیدونم زیاد حقوقی باش ...

بله میگیره حقوق بعد از فوت پدر میرسه به مادر و بعد مادر اگر دختری مجرد داتشه باشن میرسه بهشون البته نیاز به دادخواست به دیوان عدالت عداری با طرفیت بیمه تامین اجتماعیه

از کدومشون شکایت کنیم بهتره؟ با وجود وکالت خودمون میتونیم کارای ثبت سندو بکنیم؟

آخرش باید طرف و موقع تنظیم سند قرار بدید.. 

برای شکایت هر دو نفر و برای اظهارنامه هم هر دو نفر... 

ولی برای الزام به انتقال سند مدارک مورد نیاز تو دفتر خدمات قضایی اون وکالت نامه و مبایعه نامه الزامی بودنش 

چند وقت طول میکشه ک زن طلاق بگیره؟ راسته ک میگن  پسر بعدطلاق باید سالی یدونه سکه مهریه بده ب زن ...

ببین الان تو دفتر ما همه همهههههههه توافقی ظرف مدت 4 ماه جدا میشن دو ماه تو صف نوبت  مشاور بهزیستین و چند ماه تو نوبت دادگاه خانواده 

ولی یه راه حل برای اونا ک اورژانسی توافقی جدا میشن هست 

می‌گردن شهرستان ایی ک توش طلاق کم آدرس ثناشونو اونجا میزنن مثلا اصفهان شهرستان میمه یا خمینی شهر یا جا های دیگ میزنن ک دادگاهشون بره اونجا... اونجا هم درخواست طلاق کمه زود رسیدگی میشه و در برخی مورد نامه مشاورم نمی‌خوان  و زود جدا میشن 🖤

اگر زن از شوهرش کتک بخوره چه جوری می‌تونه مدرک جمع کنه و در نهایت ثابت کنه ؟ خیلی تاپیک می‌بینم که ز ...

ببین یه شکایت کیفری با عنوان ضرب و جرح عمدی و توهین میزنی میری کلانتری نامه میگیری میری پزشکی قانونی 

برای اینکه آقا نفهمه آدرس نده و بگو مجهول المکان بزنن و مشخصات درست نده ک نامه پزشکی قانونی دست باشه