2777
2789
ببین الان تو دفتر ما همه همهههههههه توافقی ظرف مدت 4 ماه جدا میشن دو ماه تو صف نوبت  مشاور بهزی ...

من هیچوقت از حق مهریم نمیگذرم چون عمرمو میزارم توی زندگی مشترک   شوهرمو دوس دارم  ولی اگ ی روزی بخام جداشم باید مهرمو بده ک تنهایی برم ی شهر دیگ زندگی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.پدر شوهرم قبل مرگش یکی از خونه هاشو سند زد ب نام شوهرم .سند هم تک برگ هست حالا بچه های دیگش شکا ...

نه نمیشه هر کاری بکنن، فقط در یه صورت که بیان نامه ببرن در موقعی ک این کار صورت گرفته پدر شوهرتون سلامت عقلانی نداشته... 

نمیشه چیزی ک یکی زده به نام کسی دیگ پس گرفت حتی ارث هم روش میزان نمیشه

چطوری اظهار نامه بدیم؟چی هست؟

شما برید دفتر خدمات قضایی متن اظهارنامه رو هم تو گوشی بنویس بریز رو فلش و ببر مثل یه پیامک میمونه اظهار نامه فقط قانونی...

اولشم هم با مخاطب محترم با سلام شرو کنید و حتما در آخر حرفاتون با تاریخ و زمان موظف به انجام وظیفش کنید

میگم که برن سوری درس کنن... ولی بازم قابل رد... نمیتونن... منم فقط احتمال و گفتم که اگ بازم این کار ...

برای انحراث وراثت از طرف دادگاه کارشناس اوردن منم سند خونمون رو نشونشون دادم ولی خونه ی ما رو هم متر کردن .این چ جوری میشه هیچ کپی از سند خونه یا مدارکی که ماله خونه ماست ازم نخواستن ک روی پرونده بزنن.قاضی از کجا بفهمه خونه ما سند داره .کارشناس متر کرد خونمونو

برای انحراث وراثت از طرف دادگاه کارشناس اوردن منم سند خونمون رو نشونشون دادم ولی خونه ی ما رو هم متر ...

پس حتما با وکیل مشورت کن اگر سند محضری خورده باشه نمیشه ولی اگر دست نوشته باشه ورثه میتونن ادعا کنن